Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
beletrie

Děti Volhy
(15x)
Rusko roku 1916. Na dolním toku Volhy, kde od 18. století nacházeli domov němečtí emigranti, plynou stereotypní dny Jakoba Ivanoviče Bacha. Dvaatřicetiletý učitel němčiny má natolik nezajímavý vzhled i život, že se o něm nedá říct vůbec nic.
beletrie
Ukázky

Děti Volhy

318 Kč
Zvuky probouzení - 20%
(3x)
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
beletrie
Ukázky

Zvuky probouzení

199 Kč
159 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
beletrie
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Anděl v podsvětí - 20%
(2x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
beletrie
Ukázky

Anděl v podsvětí

298 Kč
238 Kč
Nebezpečná zvědavost
Píše se rok 1864 a Lizzie Martinová odjíždí z Londýna na pobřeží jižní Anglie, aby se stala společnicí Lucy Cravenové, dospívající dívky, která žije v ústraní se svými tetami a která nedávno přišla o malou dcerku.
beletrie
Ukázky

Nebezpečná zvědavost

239 Kč
Stín - 20%
Marc Dane, protagonista mezinárodních špionážních bestsellerů Nomád, Exil a Hacker, musí tentokrát čelit nejšílenějšímu nebezpečí – smrtícímu viru!
beletrie
Ukázky

Stín

319 Kč
255 Kč
Zapomenutá smrt
Standa Berka je po úspěšném vyřešení posledního případu už téměř definitivně rozhodnutý podruhé odejít od policie.
beletrie
Ukázky

Zapomenutá smrt

169 Kč
Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
beletrie
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
Zuzanin dech - 20%
(17x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
beletrie
Ukázky

Zuzanin dech

229 Kč
183 Kč
Můj nemilejší suvenýr - 20%
Moje plánovaná dovolená pro dva se nečekaně proměnila v osamělý výlet. Než abych se tím trápila, sbalila jsem kufry s pocitem, že týden v luxusním hotelu je přesně to, co potřebuju.
beletrie
Ukázky

Můj nemilejší suvenýr

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>