Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
beletrie

Žena ve fialové sukni - 20%
(2x)

Příběh stalkingu, který navzdory vážnému tématu nepostrádá zvláštní jemný japonský humor, při kterém se čtenář občas zasměje, ale většinou jen melancholicky pousměje....

beletrie
Ukázky

Žena ve fialové sukni

169 Kč
135 Kč
Z Izrastiny s láskou - 20%
(8x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
beletrie
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

238 Kč
190 Kč
Cestou špendlíků nebo jehel - 20%
(6x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

beletrie
Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

169 Kč
135 Kč
Arila: Stříbrné město - 20%
(2x)

První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

beletrie
Ukázky

Arila: Stříbrné město

249 Kč
199 Kč
Když se vosy vyrojí - 20%
(2x)
SLEČNA MARPLOVÁ PO ČESKU? MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA. Jakmile se svérázná učitelka Josefína Divíšková rozhodne uspořádat letní výtvarný kurz na statku pod zříceninou hradu Krákorec, nečeká, že by se mohlo přihodit něco vážnějšího než dva týdny nudy zpestřené nanejvýš hašteřením důchodců bez jakéhokoli talentu.
beletrie
Ukázky

Když se vosy vyrojí

279 Kč
223 Kč
Tichá smrt - 20%
(2x)
Smyslů zbavená pomstychtivost, o smysly připravená oběť, sluncem rozpálené španělské pobřeží a vrah se srdcem chladným jako led.
beletrie
Ukázky

Tichá smrt

249 Kč
199 Kč
Království - 20%
(7x)
Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu. Jeho bratr Roy se těší, že v malém hospodářství, kde oba vyrůstali, bude konečně živěji.
beletrie
Ukázky

Království

349 Kč
279 Kč
Němci - 20%
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
beletrie
Ukázky

Němci

259 Kč
207 Kč
Dívka beze jména - 20%
(8x)
Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť?
beletrie
Ukázky

Dívka beze jména

382 Kč
306 Kč
Dokonalý zločin - 20%
(4x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.
beletrie
Ukázky

Dokonalý zločin

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>