Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2021

Deník chamtivýho parchanta
Reportáž z přednáškového, zábavního, blbého, geniálního a i jinak kulturně prospěšného turné po Kanadě. Sepsal jeden z "Monty Pythonů".

Deník chamtivýho parchanta

250 Kč
Buď už, prosím tě, zticha - 84%
První sbírka slavného amerického povídkáře vychází česky v úplnosti poprvé a zároveň otevírá pětisvazkový projekt, který přinese všechny autorovy povídky.

Buď už, prosím tě, zticha

269 Kč
44 Kč
Husitská revoluce
(5x)

Tato historie „do kapsy“ shrnuje vše podstatné o jedné z nejslavnějších kapitol českých dějin. Nabízí skvělé čtení i možný doplněk ke studiu.

Ukázky

Husitská revoluce

269 Kč
Zrození češtiny
Kniha prezentuje jazykovědné poznatky z prehistorie češtiny na pozadí historických i archeologických zjištění a propojuje takto období praslovanské s obdobím, kdy vzniká čeština jako samostatný jazyk.

Zrození češtiny

170 Kč
Tancuj, tancuj, tancuj
(1x)
Hrdina příběhu se vrací na nejsevernější ostrov Hokkaidó, kde před lety zažil napínavé chvíle při hledání tajemné ovce. Zároveň tam přišel o svou přítelkyni, která beze stopy zmizela z Hotelu U Delfína. Rozhodne se, že ji musí najít.

Tancuj, tancuj, tancuj

449 Kč
Velký obrazový atlas zen
(2x)
Kolik Buddhů za život můžete potkat? Byl Vladimír Holub Buddha? Co je zen? Proč je zen buddhismus nesmysl?

Velký obrazový atlas zen

35 Kč
Autobiografie I
Autobiografie Marka Twaina byla poprvé publikována v roce 2010, tedy sto let po jeho smrti. Spíše než o klasickou autobiografii jde o soubor anekdot, „pomluv“ a přemítání o životě, na němž Twain pracoval několik let. První svazek třídílných pamětí.

Autobiografie I

449 Kč
Moravský kras
(1x)
Obrazová publikace věnovaná krásám Moravského krasu.

Moravský kras

134 Kč
Cyklistka
(3x)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy.

Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak.

Ukázky

Cyklistka

359 Kč
Život na naší planetě
(3x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.

Život na naší planetě

449 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>