Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
romantika

Boháč z Park Avenue - 20%
(3x)

Začalo to jako obyčejný den. Pak přišla drobná autonehoda. Chlap, s kterým jsem se srazila, řídil drahý vůz a byl naprosto okouzlující. Bohužel to byl také naprostý pitomec.

romantika
Ukázky

Boháč z Park Avenue

249 Kč
199 Kč
Hotýlek na Islandu - 20%
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
romantika
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
271 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

romantika
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Na co slova nestačí - 20%
(2x)
Rev Fletcher bojuje s traumaty z minulosti. S adoptivními rodiči po boku se mu to daří… ale s dopisem od jeho násilnického otce se vše vrátí. Emma Blueová radši programuje vlastní počítačovou hru, než aby čelila rozpadajícímu se manželství svých rodičů.
romantika
Ukázky

Na co slova nestačí

279 Kč
223 Kč
Nestoudný Markýz Hartley - 20%
Smyslný milostný příběh z elegantního prostředí aristokracie.
romantika
Ukázky

Nestoudný Markýz Hartley

179 Kč
143 Kč
Polibek - 20%
(2x)
... můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné. Potom, co do nich narazil Hardin, už ne. Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát.
romantika
Ukázky

Polibek

279 Kč
223 Kč
River Wild - 20%
(1x)
Nové město. Nová identita. Těhotná a bez pomoci. Na útěku před minulostí, která mě nikdy nesmí znovu najít. River Wild. Náladový. Nevypočitatelný. Zmetek. Tak to je můj nový soused. O přátelství s Riverem nemám sebemenší zájem.
romantika
Ukázky

River Wild

199 Kč
159 Kč
Román z pokoje 128 - 20%
(1x)
Anne-Lise nalézá v hotelovém pokoji rukopis, který je víc než třicet let považovaný za ztracený.
romantika
Ukázky

Román z pokoje 128

254 Kč
203 Kč
S pozdravem Carter - 20%
(1x)
Jsou kamarádi. Jenom kamarádi. Opravdu. Arizona je pouze Carterova nejlepší kamarádka. Je jeho nejlepší kamarádka už od čtvrté třídy, přestože se tehdy nesnášeli.
romantika
Ukázky

S pozdravem Carter

229 Kč
183 Kč
Sběratel přání - 20%
(2x)
Sběratel přání je příběhem o studu a vítězství, osamělosti a lásce a o setkání dvou srdcí, jež spolu dokážou překonat i ty nejvyšší překážky.
romantika
Ukázky

Sběratel přání

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 267 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 27 > >>