Nejprodávanější tituly - červen 2021
poezie

Bezejmenný Sokrates
Země je poetickou laboratoří slov. Plnost rtů Eurydik se mísí s bušením srdcí Orfeů, stačí fyziologie okamžiku a svět se změní v každém.
poezie

Bezejmenný Sokrates

171 Kč
Den po Sobotě
Básnická sbírka Zdeňka Křenka vznikla v letech 2018 – 2021, po delší odmlce. Jde o bilanční výpověď, ve které se autor nebojí vracet se svou poezií ke starým pravdám a citům a dávat jim svůj vlastní, autentický, osobní obsah.
poezie

Den po Sobotě

207 Kč
Děti tlačí traktor
Soubor krátkých textů, prózy a verše. Uplynulá dekáda jako sediment ze zápisků na hranici fikce a deníku.
poezie

Děti tlačí traktor

180 Kč
Haraburdí
Druhá sbírka Tadeáše Birona Haraburdí je aktuální, až mrazí!
poezie

Haraburdí

224 Kč
Chce se mi
(1x)

Nečtete poezii? Nebaví vás poezie? Zanevřeli jste na ni už na základce? Pak je tato kniha určena právě vám. Nechte se unést osobitým světem básní Pavla Kašpara. Jeho sbírka Chce se mi vás nenechá chladnými.

poezie

Chce se mi

224 Kč
Ida se raduje
Malá veverka Ida má pořád spoustu důvodů k radosti: když se kouluje s kamarády, cachtá se ve vaně nebo s tatínkem brnká na piáno.
poezie

Ida se raduje

142 Kč
Jeden člověk
Po delší odmlce přichází autor s novou sbírkou Jeden člověk. Jedná se o sbírku neotřelou, byť by si jistě zasloužila být otřelou, což by svědčilo o tom, že je používaná a to velmi. Sbírka k smíchu či pláči, k rumu či k čaji.
poezie

Jeden člověk

135 Kč
Kropení svěcenou vodou
(1x)
V nové básnířčině sbírce se vedle pro ni příznačných motivů přírody a lidské každodennosti objevují v celé svojí podivuhodné jedinečnosti také ohlasy aktuálního fenoménu izolace jedince, umocněné fatálním děním spojeným s pandemií covidu-19.
poezie

Kropení svěcenou vodou

88 Kč
Líc al-Chálí
Na první průlet verši Miroslava Fišmeistera by se možná zdálo, že jde o hravě nonsensovou poezii, o absurdní slovní hříčky, o zvukomalebné toky hlásek a písmen a v nich neztajené jiskřivé veselí.
poezie

Líc al-Chálí

179 Kč
Na začátku bylo pero
(1x)
Sbírka básní Na začátku bylo pero je nejstarší dochovanou tvorbou básníka Erika Dominika Nováka z doby, kdy publikoval v časopisech, potažmo ve „Chvilce pro básničku“ na vlnách tehdy ještě pražského Country rádia.
poezie
Ukázky

Na začátku bylo pero

59 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 243 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 25 > >>