Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
česká

Doba temna
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
česká
Ukázky

Doba temna

209 Kč
Korálky z klokočí - 30%

V rámci doktorandské práce přijíždí Eliška Fibichová uspořádat obecní archiv do místa svého dětství. Její prababička Klotylda byla porodní bába a před mnoha lety beze stopy zmizela.

česká
Ukázky

Korálky z klokočí

179 Kč
125 Kč
Vlaštovka v bublině
(3x)

Každá rodina má svoji minulost. Má tahle i budoucnost? Píše se rok 2045, Barbora leží v nemocnici s diagnózou, která ji připravuje o poslední vzpomínky na minulost, lásku i rodinu. Důkazem, že skutečně žila, jsou hlavně její děti – nejistý Michal a suverénní Magda, která už stihla rozprodat matčin majetek.

česká
Ukázky

Vlaštovka v bublině

279 Kč
Podbrdské ženy
(6x)

Když chybí mateřská láska, ovlivní to celé generace. Příběh o nelehkých lidských osudech v podhůří Brd na pozadí událostí minulého století.

česká
Ukázky

Podbrdské ženy

279 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Faja
(13x)
Pokračování původního českého fantasy románu Naslouchač.
česká
Ukázky

Faja

239 Kč
Santini - Peklem duše k světlu světa - 30%
(6x)
Santini Aichel si od dětství připadá osamělý, protože kvůli tělesné vadě nezapadá mezi vrstevníky. I v dospělosti jej však čekají těžké zkoušky. Postupně pochopí, že co mu bylo na jedné straně odepřeno, se mu vrací v neuvěřitelných vizích staveb.
česká
Ukázky

Santini - Peklem duše k světlu světa

179 Kč
125 Kč
Žítkovské bohyně
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Hendrixova kytara
(1x)
Jeden mladý muž, jedna kytara a jedno dusné normalizační Československo. Aneb příběh o tom, co má společného Jimmy Hendrix s klukem ze severní Moravy. Svobodu. Kytaru. A touhu.
česká
Ukázky

Hendrixova kytara

258 Kč
Inspektor s velkým mozkem - 30%
(1x)
Inspektor Timothy Prévit je ve své podstatě stále stejný. Možná vychází z myšlenky, že co je dobré, nemá se měnit, ale spíš je mu to jedno. A pokud se chce změnit někdo jiný, nechť tak učiní a jeho nechá laskavě na pokoji.
česká
Ukázky

Inspektor s velkým mozkem

189 Kč
132 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 914 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 92 > >>