Nejprodávanější knihy - červenec 2021
esoterika a astrologie

Cesta srdce - 11%
V knize je 27 originálních mandal určených k vykreslování. Motivem těchto mandal je cesta srdce, cesta lásky, světla, uvědomění.
esoterika a astrologie

Cesta srdce

135 Kč
120 Kč
Kameny a hvězdy - 11%
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy

314 Kč
279 Kč
Numerologie hrou - 11%
Další krok ke štěstí a lásce. Předpověď událostí, které nás potkají v letech 2010-2016. Postup jak si vytvořit Numerologický kalendář a souvislost numerologie s každodenním životem.
esoterika a astrologie

Numerologie hrou

152 Kč
135 Kč
THOVT – brány Atlantidy - 11%
(1x)
Bájná Atlantida – země, již většina z nás nosí v hlubinách svého nitra a kteráčeká na to, aby ji lidstvo probudilo. Ve druhém díle svých poselství Thovt připomíná, že většina z nás jsou někdejšími obyvateli Atlantidy.
esoterika a astrologie

THOVT – brány Atlantidy

315 Kč
280 Kč
Velká kniha Crowleyho Tarotu - 6%
(1x)
Tarotové symboly z pohledu psychologie a mytologie. Kniha přináší mimo jiné rozbor moderní a starověké symboliky spjaté s Tarotem, dosud nejpodrobnější popis 78 karet Thothova Tarotu, nyní navíc s váčkem na karty.
esoterika a astrologie

Velká kniha Crowleyho Tarotu

944 Kč
889 Kč
Karmické souvislosti - 11%
Kniha nabízí každému člověku možnost porozumět základním principům karmy, reinkarnace a smyslu našeho života a událostí zde na zemi. Autor tak vysvětluje oblast, která zajímá mnoho hledajících a není jednoduché se v ní orientovat.
esoterika a astrologie

Karmické souvislosti

80 Kč
71 Kč
Karty skryté moudrosti - 6%
(2x)
Představte si, že ještě před vznikem písma vytvořily prastaré národy božské spojenectví lidí a mystických skrytých říší, které tvoří most mezi světy přírody a ducha a udržuje harmonii a rovnováhu.
esoterika a astrologie

Karty skryté moudrosti

377 Kč
355 Kč
Osobní totem - 11%
(3x)
Autor vypráví příběh o objevování čakrových silových zvířat, která jsou základem pro terapeutický model známý jako Personal Totem Pole Process© (Metoda osobního totemu), coby mezinárodně uznávaný obor s praktikujícími po celém světě.
esoterika a astrologie

Osobní totem

284 Kč
252 Kč
Sluneční astrologie - 11%
Tato kniha se zabývá sluneční astrologií, oblíbenou formou lidového veštění, která je známá také jako "astrologie slunečních znamení". Jde o zjednodušenou formu tradiční západoevropské astrologie.
esoterika a astrologie

Sluneční astrologie

179 Kč
159 Kč
Bolest ve tvém srdci - 11%
Kniha, kterou držíte v ruce je adresována Lidem. Těm, kteří se snaží pochopit, co je pro ně nezbytné a co nikoliv. Naučíte-li se komunikovat se stresy, naučíte se chápat, co je Člověk.
esoterika a astrologie

Bolest ve tvém srdci

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 146 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>