Nejprodávanější tituly - červenec 2021
kuchařky

Vánoční cukroví s láskou pečené
Vánoční cukroví – voní exotickým kořením, ale připomíná domov a pohodu, kterou trávíme s našimi blízkými.
Kniha popisuje vývoj výroby sladkostí od počátků používání cukru až po cukroví, které zdobí naše sváteční stoly dnes.
kuchařky

Vánoční cukroví s láskou pečené

143 Kč
Helenčino pečení / Rodinné recepty - 11%
Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek Helenčino pečení najdete recepty některých z nich. Nadšené cukrářky představují své rodinné „poklady“, které si předávají z generace na generaci.
kuchařky
Ukázky

Helenčino pečení / Rodinné recepty

146 Kč
130 Kč
Helenčino pečení / Zámecké cukroví - 11%
Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek a dalších surovin. Cukráři z nich tvořili neuvěřitelné dobroty. Některé z úprav se dochovaly dodnes a v českých a moravských rodinách zdomácněly.
kuchařky
Ukázky

Helenčino pečení / Zámecké cukroví

142 Kč
126 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž - 20%
(3x)
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

199 Kč
159 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
kuchařky

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
kuchařky
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Pozor, sůl! - 11%
(1x)
Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte.
kuchařky

Pozor, sůl!

269 Kč
239 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Sicilská kuchyně - 11%
Autor popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
kuchařky

Sicilská kuchyně

359 Kč
319 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
kuchařky

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 147 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>