Nejprodávanější tituly - červenec 2021
filosofie a náboženství

Filozofové ve městě - 11%
Kniha vznikla při příležitosti stého výročí založení Filozofického semináře Filozofické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Je věnovaná připomínce prvních devíti filozofů, kteří postupně vykonávali funkci vedoucího Filozofického semináře.
filosofie a náboženství

Filozofové ve městě

122 Kč
109 Kč
Je Máj básní o lásce? - 11%
Kniha si klade otázku, zda je Máj básní o lásce, a pokud je, tak co o lásce říká. Oproti jiným interpretacím Máje se však neomezuje pouze na lásku mileneckou ...
filosofie a náboženství

Je Máj básní o lásce?

260 Kč
231 Kč
Ježíš dnes - 11%
Ať už potřebujete záchranné lano, jež by vás vytáhlo z hlubin zklamání a beznaděje, nebo jen toužíte po povzbuzení do nadcházejícího dne, tato kniha krátkých duchovních zamyšlení je právě pro vás.
filosofie a náboženství

Ježíš dnes

315 Kč
280 Kč
Ježíš můj Pán - 11%
K vyznání Ježíše jako svého Pána čtenáře provází postava apoštola Petra. Díky živému vylíčení jeho osobité povahy a s vědomím i své vlastní křehkosti se lze s galilejským rybářem snadno ztotožnit.
filosofie a náboženství

Ježíš můj Pán

125 Kč
111 Kč
K pramenům - 11%
Jednoduchá cvičení, která spojují duchovní tradice Východu s psychologickými a filosofickými východisky Západu. Kniha pro všechny, bez ohledu na věk, vyznání či světonázorovou orientaci, jedinečná příležitost pro každého, kdo touží po duchovním růstu.
filosofie a náboženství

K pramenům

288 Kč
256 Kč
Mezi filosofií a teologií výchovy - 11%

Česko-slovenský dialog dvou vyučujících, které se zabývají filosofií, teologií a pedagogikou. Cílem rozpravy je vstoupit do živé školy myšlení, kterou založil český filosof Radim Palouš (1924–2015).

filosofie a náboženství

Mezi filosofií a teologií výchovy

171 Kč
152 Kč
Mystika a erós - 11%
V dějinách náboženství můžeme vysledovat vždy dva proudy: jeden by rád dospěl k Bohu tím, že se zříká sexuality a pěstuje askezi a zdrženlivost; druhý zakouší Boha prostřednictvím sexuality a erótu. Obě cesty zřejmě odpovídají lidské zkušenosti.
filosofie a náboženství

Mystika a erós

223 Kč
198 Kč
Myšlení hranice / hranice myšlení - 11%
Studenti a kolegové Miroslava Petříčka vydali u příležitosti jeho životního jubilea počet z vlastního myšlení a bádání, které se po jeho vzoru pouští do této riskantní oblasti.
filosofie a náboženství

Myšlení hranice / hranice myšlení

351 Kč
312 Kč
Platónův dialog Kritón - 20%
Kolektivní monografie k Platónovu dialogu Kritón se zaměřuje především na otázku spravedlnosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Platónův dialog Kritón

Jakub Jinek (ed.), Jakub Jirsa (ed.)
128 Kč
102 Kč
Po pražcích slepých kolejišť - 11%
MAX KAŠPARŮ je autorem, který pokaždé zanechá v čtenáři hlubokou stopu. Inspiruje a povzbuzuje v hledání Dobra v lidech kolem nás. Vydejme se s ním na dobrodružnou cestu po pražcích starých kolejnic - po pražcích Ducha, duše, medických a vztahů.
filosofie a náboženství

Po pražcích slepých kolejišť

108 Kč
96 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 433 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 .. 44 > >>