Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
romantika

Vila na pobřeží - 20%
(1x)
Když se Winnie dozví o zradě svého šéfa – magnáta Erose Nevrakise, s nímž prožila krátký románek –, rozhodne se zmizet z jeho života a už se nikdy neohlížet zpátky. Dokonce mu ani nesvěří sladké tajemství, které nosí pod srdcem.
romantika
Ukázky

Vila na pobřeží

69 Kč
55 Kč
Zamilované povídky - 20%
Říká se, že první láska je los, který nevyhrává, ale celý život si pamatujeme jeho číslo. Hrdinové Zamilovaných povídek Michala Viewegha, Petry Soukupové nebo Petra Šabacha o tom vědí své – a hořkosladkými příběhy jistě v mnohých rozdmýchají nostalgii.
romantika
Ukázky

Zamilované povídky

179 Kč
143 Kč
Zasaženi sluncem - 20%
Marc se vždycky řídil radou svého otce – vhodnou partnerku si měl a mohl najít jenom mezi ženami ze své společenské vrstvy.
romantika
Ukázky

Zasaženi sluncem

69 Kč
55 Kč
Zinscenovaný skandál - 20%
(2x)
Když se internetem začala šířit ta zinscenovaná skandální videa, zdálo se, že má Jeff Harper po kariéře.
romantika
Ukázky

Zinscenovaný skandál

69 Kč
55 Kč
Zničená - 20%
Nejsem typická dívka. Utíkala jsem tak dlouho před vzpomínkami, které mě pronásledovaly, až se deprese stala mou jedinou společnicí. Žila jsem v temnotě… dokud se Wes Michels nenabídl, že se stane mým světlem.
romantika
Ukázky

Zničená

209 Kč
167 Kč
Hledám manžela…děti vítány
(1x)
Je vám čtyřicet, nemáte děti a váš manžel vám oznámí, že s mladou milenkou čeká dítě. A že chce rozvod. Tuhle situaci pláč nespraví.
romantika
Ukázky

Hledám manžela…děti vítány

179 Kč
Knihkupectví na Bylinkovém náměstí - 20%
(4x)
Vstupte do Knihkupectví na Bylinkovém náměstí a vyberte si svůj příběh… Natálie a Nathan ve svých padesáti nutně potřebují změnu.
romantika
Ukázky

Knihkupectví na Bylinkovém náměstí

237 Kč
190 Kč
Koláčky a spiklenci - 20%
(1x)
Hurá, prázdniny! Daniel a Kit se už nemůžou dočkat, až spolu stráví léto. Dani zrovna odmaturoval a s Obrtínským gymnáziem i nepříjemnými spolužáky se může jednou provždy rozloučit. Kit má naopak spoustu učení před sebou. Daniel je pro něj ale obrovskou motivací.
romantika
Ukázky

Koláčky a spiklenci

199 Kč
159 Kč
Kulti - 20%
(3x)

Romantická hitovka od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Když Sal v dětství viděla v televizi Reinera Kultiho, jak dává gól, inspiroval ji, aby taky začala hrát fotbal a tvrdě na sobě dřela. Z okouzlené holčičky se stala silná žena a skvělá fotbalistka.

romantika
Ukázky

Kulti

269 Kč
215 Kč
Láska a jiné úkoly - 20%

Letní lásky a předsevzetí! Další romantická kniha od oblíbené Kasie Westové. Léto sedmnáctileté Abby Turnerové neprobíhá úplně podle jejích představ. A tak si napíše seznam deseti věcí, které musí stihnout za následující měsíc. Musí se naučit postavit svému strachu nebo se také zamilovat.

romantika
Ukázky

Láska a jiné úkoly

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 268 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 > >>