Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
romantika

Za hranicí fantazie

„Už jste někdy byla zamilovaná, Sáro?“ „J-já nevím,“ koktám. „Možná...“ „Pokud to nevíte, tak jste zamilovaná nebyla.“ Největším Sářiným snem je být spisovatelkou, jejím knihám ale stále něco chybí a ona netuší co.

romantika
Ukázky

Za hranicí fantazie

179 Kč
Žár a led
Novodobá romance z prostředí pro moderní ženy. Vášeň a zrada uprostřed zmrzlého severního Švédska.
romantika
Ukázky

Žár a led

382 Kč
Z kopce do kopce
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
romantika
Ukázky

Z kopce do kopce

198 Kč
Závity ulit
Život píše svoje vlastní osudy a zaznamenává je do minulosti každého z nás, tak jako závity ulit, nedají se smazat nebo změnit, ačkoli bychom dali cokoli za to, kdybychom se jich mohli jednou pro vždy zbavit. A nakonec je musíme přijmout a začít psát nové, mnohdy povedenější, příběhy.
romantika
Ukázky

Závity ulit

170 Kč
Tíha osudu
Strašidelný sen, nám někdy dokáže pořádně zamotat hlavu. A co teprve, když se vám zdá stále ten stejný sen s nádechem tajemna. Přesně tenhle problém má dvaatřicetiletá Karolína, které se zdá častokrát o staré stařeně.
romantika
Ukázky

Tíha osudu

89 Kč
Sen princezny Anji - 30%
Slavnostní sál zámku Bellinghaus doslova zářil. Princezna Anja s uspokojením zkonstatovala, že silvestrovská party se letos opravdu vydařila.
romantika
Ukázky

Sen princezny Anji

30 Kč
21 Kč
Tajemný rytíř princezny Iriny - 30%
Byla to okouzlující oslava, ale Liana von Lundt se vůbec nebavila. Kde je dědeček? Má zpoždění a ona si o něj začíná dělat starosti. Už dávno by tady měl být. Určitě by záměrně nepropásl onen okamžik, kdy se oznamuje vnuččino zasnoubení.
romantika
Ukázky

Tajemný rytíř princezny Iriny

30 Kč
21 Kč
Darovanému manželovi na zuby nekoukej - 30%
Sienna nemá v úmyslu se vdát a vůbec neplánuje mít děti. Když ji však v posteli s milencem nachytá jeho manželka a místo očekávané scény jí svého muže doslova "daruje", celý život se změní.
romantika
Ukázky

Darovanému manželovi na zuby nekoukej

179 Kč
125 Kč
Šaty z duhy - 30%
(2x)
Anně je přes čtyřicet a její život se poslední dobou ubíral v zajetých kolejích. Prakticky všechno brala jako samozřejmost, ale jednoho dne se její svět zhroutil. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Šaty z duhy

169 Kč
118 Kč
Prokletí ohně
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 274 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>