Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
ostatní

Hannibal před branami - 20%
(1x)
V lidských dějinách není mnoho osobností, jejichž jména jsou synonymem mimořádných vlastností a činů. Hannibal, syn Hamilkarův, vynikající kartáginský vojevůdce a politik za druhé punské války (218-202 př. n. l.) mezi ně mimo veškerou pochybnost patří.
ostatní
Ukázky

Hannibal před branami

199 Kč
159 Kč
Já řídím - 20%
(1x)
Řídit auto je univerzální symbol. Řídit, či neřídit - to se nějakým způsobem týká každého z nás. Je to způsob, jakým se dostáváme za svým cílem. Je to způsob našeho pohybu životem.
ostatní
Ukázky

Já řídím

100 Kč
80 Kč
Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech - 20%
Chtěli byste žít v pasivním domě, ale bojíte se, že nebudete moci otvírat okna? Nevíte zda vám nebude vadit vzduchotechnika? A co teprve stavba a projekt? Na tyto otázky vám odpoví přímo lidé žijící v pasivních a nízkoenergetických domech.
ostatní
Ukázky

Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech

339 Kč
271 Kč
Josef Pekař - 20%
První úplné vydání rozsáhlé monografie, která přináší souhrnný přehled života a díla jednoho z nejvýznamnějších českých historiků.
ostatní
Ukázky

Josef Pekař

198 Kč
158 Kč
Konstrukce ze sádrokartonu - 20%
Konstrukce ze sádrokartonových a sádrovláknitých desek si vydobyly své místo na trhu. Díky svým protipožárním, akustickým a tepelně izolačním vlastnostem se využívají u novostaveb i rekonstrukcích bytových i průmyslových staveb.
ostatní
Ukázky

Konstrukce ze sádrokartonu

135 Kč
108 Kč
Můj život s Reinhardem - 20%
(1x)
V roce 1976 byla vydaná v Německu velmi osobně napsaná kniha vzpomínek Liny Heydrichové, kde si připomíná nejdůležitější milníky svého života a zároveň odhaluje, jaké to bylo být manželkou Reinharda Heydricha.
ostatní
Ukázky

Můj život s Reinhardem

149 Kč
119 Kč
O duchovnosti v umění - 20%
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
ostatní
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
111 Kč
Lidová píseň a sborová tvorba - 20%
Publikace zobrazuje široké spektrum vlivů hudebního folkloru na českou klasickou hudbu 19. a 20. století. Zabývá se sběratelstvím lidových písní a různými formami tzv. druhotné existence lidové písně v městském prostředí.
ostatní
Ukázky

Lidová píseň a sborová tvorba

200 Kč
160 Kč
Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály - 20%
(2x)
Předem se můžete těšit na čtení pořádně šťavnaté, pikantní a vzrušující. Knihu doprovází u každé kapitoly příslušné vysvětlivky a na jejím konci naleznete chronologický přehled významných historických událostí.
ostatní
Ukázky

Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály

139 Kč
111 Kč
Orchideje v bytě a rodinném domě - 20%
V současné době je patrný vzestup zájmu méně známé a těžko dostupné exotické druhy rostlin. Mezi ně patří i atraktivní tropické orchideje. Úspěšnost jejich pěstování však do značné míry závisí na znalostech jejich optimálních životních podmínek.
ostatní
Ukázky

Orchideje v bytě a rodinném domě

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 272 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>