Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
hobby

Daleké cesty
Populární německá turistka Christine Thürmerová absolvovala mnoho dálkových túr, některé trvaly dokonce šest měsíců. Dozvíte se o inspirativních dobrodružstvích z Pacifické hřebenovky či z Austrálie. Zkušená autorka v knize vysvětluje, co si vzít s sebou i spoustu dalších rad a tipů, čehož můžete…
hobby
Ukázky

Daleké cesty

209 Kč
Tai chi
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
hobby
Ukázky

Tai chi

135 Kč
Čas na TE.BE
Šikovných a kreativních lidí není nikdy dost – a právě proto vznikl lifestylový a hobby pořad Čas na TE.BE. Herečka, dabérka a zpěvačka Tereza Bebarová v něm dává prostor všem lidem, kteří něco umějí a vytvářejí. Nechte se inspirovat knižním výběrem z jejich nejlepších vychytávek!
hobby
Ukázky

Čas na TE.BE

299 Kč
Krásná tvář
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
hobby
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
Rafinovaně skládaný papír
Vyrobte si stylové předměty z papíru – stínidlo na lampu, vázy, papírové ovoce, svícny na čajové svíčky, chrániče na sklo a další. Z levného, recyklovatelného materiálu vznikají skládáním působivé trojrozměrné modely.
hobby
Ukázky

Rafinovaně skládaný papír

169 Kč
Recepty starých mistrů
Kniha historických malířských receptů je určena malířům, restaurátorům, historikům a milovníkům umění. Je tvořena výběrem nejzajímavějších malířských receptů od starověku do období baroka, které dokumentují dobovou uměleckou praxi a jsou dodnes prakticky použitelné.
hobby
Ukázky

Recepty starých mistrů

349 Kč
Houbařská vyšší dívčí
Původně jsem předpokládal, že to bude další pošahaný atlas hub. S překvapením jsem zjistil, že je to opravdu něco jako učebnice houbaření, která se dokonce dá jen tak číst za dlouhých zimních večerů.
hobby
Ukázky

Houbařská vyšší dívčí

89 Kč
Pravé české papírové skládačky
Chcete si složit z papíru čepici, vlaštovku nebo lodičku? A nevíte, jak na to? Nevadí. Tato knížka vám poradí, jak vytvořit ty nejznámější a nejoblíbenější skládačky.
hobby
Ukázky

Pravé české papírové skládačky

152 Kč
Malované oblázky
Při malování na oblázky vytváříte nová a neopakovatelná díla. Můžete si přitom vyzkoušet různé malířské techniky, od klasických, jako je akvarel počínaje, až po neobvyklé použití třeba laku na nehty.
hobby
Ukázky

Malované oblázky

139 Kč
Háčkování
Moderně pojatá kniha od české autorky o klasické textilní technice je na trhu ojedinělá. Je zaměřena výhradně na háčkování s podrobnou školičkou pro začátečníky, doplněnou o fotografie a barevné nákresy základních ok a technik.
hobby
Ukázky

Háčkování

297 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>