Nejprodávanější hudba - červenec 2021

A. Jethro Tull
Rozšířená reedice alba vydaného v roce 1980.

A. Jethro Tull

710 Kč
Antarktida
Písničky na album Antarktida Pokáč napsal během let 2019 a 2020, což pro něj dle jeho vlastních slov byly poměrně zásadní roky.

Antarktida

764 Kč
Car Sing-A-Long
Skvělý výběr 100 skladeb na 5 CD, se kterým vám sebedelší cesta uteče jako nic, ať už budete jen poslouchat nebo si třeba i zpívat sami nebo celá posádka.

Car Sing-A-Long

143 Kč
Conspiracy of One
Conspiracy of One je šesté studiové album americké punk rockové skupiny The Offspring.

Conspiracy of One

548 Kč
Dáreček
Na svém sólovém albu, které je výsledkem pětiletého úsilí, nabízí Ondřej Hejma celkem 9 nahrávek, které autorsky i stylově pokrývají celý jeho současný svět.

Dáreček

314 Kč
Hity a rarity
Výběr hitů populární pánské taneční, pěvecké a striptérské skupiny z Prahy 5 - Smíchova, formace Mig 21 vedené Jiřím Macháčkem obsahuje i řadu rarit a píseň Hej kámo.

Hity a rarity

602 Kč
Já nic, já muzikant
Michal Tučný měl velké štěstí, když potkal Zdeňka Rytíře a stali se z nich nerozluční přátelé a spolupracovníci, Rytíř zase našel v Tučném ideálního interpreta pro českou country písničku. Tato kolekce přináší 18 jeho textů v podání M. Tučného.

Já nic, já muzikant

305 Kč
Latest Record Project - Volume I
Album „Latest Record Project Volume I“ je již 42. albem Van Morrisona. Zpěvák má velmi loajální fanoušky, ale přesto má i na novém albu ambici zaujmout i nové publikum.

Latest Record Project - Volume I

872 Kč
Létající klobouk
Létající klobouk je čtrnácté bigbandové album Milana Svobody. Všechny skladby na tomto albu spojuje volná inspirace melodiemi Jaroslava Ježka. Milan Svoboda však k Ježkovým tématům, často už vlastně zlidovělým, přistupuje velmi různorodými způsoby.

Létající klobouk

270 Kč
Merci, Miles! Live at Vienne
(1x)
Jeden z nejslavnějších jazzových hráčů a skladatelů historie. Je všeobecně respektovaným a velmi vlivným hudebníkem, jenž se pohyboval na pomezí jazzu a dalších stylů.

Merci, Miles! Live at Vienne

854 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>