Nejprodávanější hudba - červenec 2021

Dítkám + 4 pohádky
CD Dítkám je plné legračních písniček. Jsou to veselé skladby o mouchách, molech, o sokolovi, o škole, o malé holčičce Lú, která zkouší lítat, o tom jak prší a mnoho dalších...

Dítkám + 4 pohádky

179 Kč
Marian Varga + Noneto
Marián Varga se v tomto projektu spojil s Moyzesovým kvartetem a Slovenským dechovým kvintetem. Varga navazuje na svoji předchádzející spolupráci s Moyzesovým kvartetem, z které také vzniklo album a hudebníci společne absolvovali i koncertní turné.

Marian Varga + Noneto

269 Kč
70 hitů
Jubilejní kompilace toho nejlepšího, co Karel Gott za celou skvělou kariéru nazpíval: 3CD, téměř čtyři hodiny hudby!

70 hitů

421 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Těžko říct
Těžko říct je velmi zajímavý hudební projekt, který vybízí k různým výkladům a velmi pravděpodobně nenechá nikoho, kdo si album pozorně poslechne, na pochybách, že jde o vyzrálé dílo vskutku osobité kapely.

Těžko říct

224 Kč
Šagalí léta 89-97
Retrospektivní dvojalbum skupiny Tata Bojs.

Šagalí léta 89-97

297 Kč
High Fidelity
Reedice nahrávek Oldřicha Janoty, Luboše Fidlera a Pavla Richtera ze dvou koncertů v Brně a Praze v roce 1984. Koncerty zachycují jejich nejsilnější minimalistické období, ve kterém se tři kytary spojovaly, rozcházely, aby se mohly opět sejít.

High Fidelity

254 Kč
Rainbow Rising
Rainbow je britská hardrocková skupina, kterou po odchodu z Deep Purple založil v roce 1975 kytarista Ritchie Blackmore.

Rainbow Rising

197 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 78 položek
<< < 1 .. 6 7 8