Nejprodávanější knihy - červenec 2021
pro začínající čtenáře

Kouzelná třída – čtvrtý rok - 11%
Děti z kouzelné třídy už jsou čtvrťáci!
pro začínající čtenáře

Kouzelná třída – čtvrtý rok

206 Kč
183 Kč
Vlasy se vrací - 11%
(1x)
Ludvík je celkem normální desetiletý kluk, který má na světě ze všeho nejraději svoje dlouhé vlasy. Právě kvůli nim se dostane do konfliktu s učitelkou angličtiny, Přeučenou Ruštinářkou.
pro začínající čtenáře

Vlasy se vrací

268 Kč
238 Kč
Kdo straší školní strašidlo? - 11%
Radílka jistě dobře znáte. Je to školní strašidlo, ze kterého se stal školní detektiv. Stará se o to, aby bylo ve škole všechno v pořádku a nedělo se tam nic nekalého...
pro začínající čtenáře

Kdo straší školní strašidlo?

194 Kč
172 Kč
Lucka, nejmenší štěně - 11%

Nová knížka ze série příběhů štěňat a koťat od britské autorky Holly Webb Laurenina fenka Bella čeká štěňata. Lauren se nemůže dočkat, i když ví, že jakmile štěňata trochu odrostou, rozejdou se do nových domovů.

pro začínající čtenáře

Lucka, nejmenší štěně

178 Kč
158 Kč
Pejsek Tom a jak to začalo - 11%
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky.
pro začínající čtenáře

Pejsek Tom a jak to začalo

152 Kč
135 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
pro začínající čtenáře

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl - 11%
(1x)
Medvěd Bručimír se jednoho dne ocitl v lese Hustníku. Nepamatoval si, odkud přišel a jak se do Hustníku dostal. Tamní zvířátka se rozhodla, že mu pomohou, aby si na všechno vzpomněl.
pro začínající čtenáře

Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl

206 Kč
183 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Psi nebaletí
Okouzlující a humorný příběh malého psa Biffa, který ze všeho nejvíc na světě miluje hudbu, měsíční světlo a drobné krůčky po špičkách. Je pevně přesvědčený o tom, že není pes a má jeden velký sen – chce se stát balerínou a být na všech plakátech.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Psi nebaletí

71 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>