Nejprodávanější Kniha - červenec 2021

Nahá před Bohem lásky
(1x)
Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou.
Ukázky

Nahá před Bohem lásky

159 Kč
Babišovo Palermo I
Projekt Babišovo Palermo mapuje politický život Andreje Babiše v letech 2014 až 2021. Přináší souhrn skutečných důvodů jeho vstupu do politiky a detaily fungování strany ANO.

Babišovo Palermo I

269 Kč
Zbořeno. Zaniklé pražské stavby 1990–2020
(1x)
Bourání má v Praze bohatou historii a jen za posledních třicet let šly v hlavním městě k zemi desítky budov, některé nevyhovující, jiné ale mimořádně cenné.
Ukázky

Zbořeno. Zaniklé pražské stavby 1990–2020

324 Kč
0 Tu, svazek druhý
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.

0 Tu, svazek druhý

403 Kč
Za oknem
(1x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
Ukázky

Za oknem

222 Kč
Morana
Debut srbské překladatelky a bohemistky Aleksandry Cimplové zdařile kombinuje prvky thrilleru, psychologického románu a milostného příběhu.

Morana

249 Kč
Státní převrat
(3x)
Kniha vyšla poprvé v roce 1968 a způsobila senzaci, protože krok po kroku vysvětlovala čtenářům, jak svrhnout vládu.

Státní převrat

349 Kč
0 Tu, svazek první
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
Král panna
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna i osudová žena.

Král panna

403 Kč
Hříšný polibek smrti
(2x)
Každému – i tomu nejobyčejnějšímu – člověku se v životě musí něco stát, říká jedna z postav románu Hříšný polibek smrti. A to platí i pro hlavní hrdinku Helenu, které se v jediné chvíli obrátí celý život vzhůru nohama.
Ukázky

Hříšný polibek smrti

222 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>