Nejprodávanější Kniha - červenec 2021

Život na naší planetě
(3x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.

Život na naší planetě

449 Kč
Zuzanin dech
(16x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
Ukázky

Zuzanin dech

332 Kč
Přízrak na blatech
S Sherlockem Holmesem a jeho chytrou mladou ženou Mary Russellovou se vydáme do Dartmooru, na známá strašidelná blata plná vřesu a pitoreskních skalních útvarů, kde slavný detektiv před lety vyřešil svůj nejznámější případ: ten o psu baskervillském.
Ukázky

Přízrak na blatech

268 Kč
Každý něco tají
Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní nabízí nejen poutavé a napínavé čtení, ale klade také otázky, v jaké společnosti žijeme a jaké etické mantinely jsme schopni svému jednání klást.
Ukázky

Každý něco tají

204 Kč
Ať žijí padesátnice
(2x)
Když se přes člověka převalí páté kulatiny, spousta věcí je najednou jinak.

Ať žijí padesátnice

224 Kč
Pláž v noci
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
Nacistická kulturní politika v Protektorátu
Monografická práce Volkera Mohna je zásadním příspěvkem k fungování nacistického režimu a správy Protektorátu Čechy a Morava a rovněž k chování české společnosti za okupace.
Ukázky

Nacistická kulturní politika v Protektorátu

447 Kč
Ukradený syn
(8x)
Toto je biografický a investigativní příběh ženy, kterou „rozvinutý stát“ díky své aroganci téměř zničil.
Ukázky

Ukradený syn

269 Kč
Karambol
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....

Karambol

251 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>