Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021

Drak spí
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
Ukázky

Drak spí

319 Kč
Jen o trochu víc
Stella Wallinová během jediného dne přišla o všechno – perspektivního milence, práci, a dokonce i domov. Po divoké noci strávené pitím, sledováním aktivit svého ex na Facebooku a sebelítostí dojde k jedinému závěru, jak se z téhle šlamastiky vyhrabat
Ukázky

Jen o trochu víc

339 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Hezký, ale narovnej se!
(5x)

Z devadesátek až do současnosti. Generační příběh od autorky bestselleru Devadesátky. Aneta, Kryštof a Nela jsou třicátníci se zcela odlišnými životy. Když jim však v září 2020 přistane na Facebooku pozvánka na třídní sraz se základkou, vzpomínky na jejich společnou minulost jsou rázem zpět.

Ukázky

Hezký, ale narovnej se!

249 Kč
Království hříchu
Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové. Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo. Chci něco víc. Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám. Nic nás nerozdělí. Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo.
Ukázky

Království hříchu

229 Kč
Piranesi
(5x)
Originální fantasy s hutnou atmosférou od autorky bestselleru Jonathan Strange a pan Norell.
Ukázky

Piranesi

248 Kč
Uprdelismus
(2x)
Autor poznal všechny možné příručky k lepšímu životu, k němuž mají pomáhat různé meditace, cviky či dechová cvičení. Proti tomuto trendu se však obrátil a řešení našel v obráceném gardu. Podle něj je mnohem účinnější mít všechno u prdele. Proto také vymyslel svůj novotvar, který v knize rozvíjí.
Ukázky

Uprdelismus

179 Kč
Odložené případy: Nezvěstná
(3x)
Švédská krimi série, v níž přední detektivové znovuotevírají 16 let odložený případ brutální vraždy, která neměla být nikdy vyřešena.
Ukázky

Odložené případy: Nezvěstná

258 Kč
Stručné odpovědi na velké otázky
(1x)
Hawking ve své poslední publikované knize určené širokému okruhu čtenářů zkoumá řadu z největších záhad vesmíru, i potenciální problémy, kterým čelí nebo může čelit lidstvo na naší domovské planetě.
Ukázky

Stručné odpovědi na velké otázky

198 Kč
Cyklistka
(1x)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy. Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak. Z divokého děvčete vyrostla sebevědomá žena, která na kole zcestovala kus světa.

Ukázky

Cyklistka

299 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>