Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021

Modrá kočka
(3x)
Mnohovrstevnatý román dává život několika různorodým hrdinům, mnichům, jeptiškám, zahaleným tajemstvím, bábám bylinkářkám, silným ženám i chudákům. Druhý román Martyny Bundy jistě potěší milovníky kvalitní literatury a magického realismu.
Ukázky

Modrá kočka

279 Kč
Nalakuj to narůžovo
(2x)
V nové knize, kterou Martina Formanová navazuje na předchozí autobiografické prózy Skladatelka voňavého prádla a Snědla dětem sladkosti, se setkáváme se zralou ženou reflektující svůj život po smrti manžela Miloše Formana (18. 2. 1932–13. 4. 2018).
Ukázky

Nalakuj to narůžovo

197 Kč
Smlouva na lásku
(2x)
Nathana Dumonta zná v Nashvillu každý. Tak už to chodí, když s půlkou města obchodujete a s druhou spíte. Před čtyřmi lety navíc přišel o snoubenku, která beze stopy zmizela.
Ukázky

Smlouva na lásku

279 Kč
Svolení
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
Ukázky

Svolení

229 Kč
Tři kapitoly
(1x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.
Ukázky

Tři kapitoly

159 Kč
Lapači prachu
(3x)
Románový debut Lucie Faulerové je nesentimentální a drásavá prozaická výpověď o dnešní mladé ženě – o jejím „ne vztahu“ k dětem a k mateřství, jež je únikem ze samoty a dosažením doživotní moci ovládat někoho druhého.
Ukázky

Lapači prachu

168 Kč
Zápisník alkoholičky
(6x)

Poslední sklenička… dnes už popáté. Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera. Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě.

Ukázky

Zápisník alkoholičky

249 Kč
Milovaný nevlastní bratr
(5x)
Od nejprodávanější autorky New York Times přichází nový, samostatný román. Člověk by neměl toužit po někom, kdo ho mučí.
Ukázky

Milovaný nevlastní bratr

249 Kč
Ostrov žen moře
(1x)
Hypnotizující historický román o přátelství nezlomných žen a dramatické dějinné událostí, které zasahují do jejich životů. Další skvělé čtení od autorky románů Tajemství hedvábného vějíře a Čajová dívka z Kolibříkové ulice.
Ukázky

Ostrov žen moře

258 Kč
Panský dům - Návrat
(1x)
Melzerovi jsou šťastní a jejich láska je silnější než kdy jindy. Navíc je korunována třetím dítětem, v té době čtyřletým Kurtim. Světová hospodářská krize a těžké časy však dolehnou i na Paula.
Ukázky

Panský dům - Návrat

279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>