Nejprodávanější knihy - červenec 2021
světové dějiny

Nevěřící, odejděte! - 11%
Kniha se věnuje pronásledování a diskriminaci křesťanů v zemí Blízkého východu a severní Afriky – konkrétně v Turecku, Kypru, Ázerbájdžánu, Izraeli, Palestinské autonomii, Jordánsku, Libanonu, Egyptě, Íránu, Saúdské Arábii, Iráku, Sýrii, Pákistánu,..
světové dějiny

Nevěřící, odejděte!

531 Kč
472 Kč
Rozvrat - 11%
(2x)
Proč se některé národy vyrovnávají s rozvratem lépe než jiné? Můžeme spletité národní krize pochopit díky paralelám s krizovou terapií jednotlivce? A leží právě tady klíč k úspěšnému řešení palčivých problémů dnešního světa?
světové dějiny

Rozvrat

404 Kč
359 Kč
Velké dějiny zemí Koruny české - školství a vzdělanost - 11%
Kniha dvanácti českých historiků přibližuje cestu, kterou prošlo školství v českých zemích od svých středověkých počátků, kdy bylo dostupné jen úzké elitě, až k masovému vzdělávání 21. století.
světové dějiny

Velké dějiny zemí Koruny české - školství a vzdělanost

801 Kč
712 Kč
Dějiny symbolů v kultuře středověkého Západu - 11%
(2x)
Kniha významného francouzského historika Michela Pastoureaua se zabývá nejen symboly a symbolikou evropského středověku, ale i mnohdy zkreslenými představami, které jsme si o této historické epoše učinili.
světové dějiny

Dějiny symbolů v kultuře středověkého Západu

403 Kč
358 Kč
Hledání dějin - 11%
(1x)
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
světové dějiny

Hledání dějin

288 Kč
256 Kč
Než vzniklo Československo - 11%
Řadu desetiletí se v Československu ve druhé polovině 20. století (za tzv. studené války a za vlády komunistů) o našich legionářích psát nesmělo, natož publikovat nějaké fotografie. Psalo se pouze to, co vyhovovalo tehdejší politické moci...
světové dějiny

Než vzniklo Československo

180 Kč
160 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
světové dějiny

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Spravedliví zrádci. Sousedé z Volyně - 11%
(1x)
Volyňský masakr – etnické čistky polských obyvatel na Ukrajině, které probíhaly od února roku 1943 do února roku následujícího. Reportér Witold Szabłowski hovořil s pamětníky tragických událostí přesahujících svou brutalitou naši představivost...
světové dějiny

Spravedliví zrádci. Sousedé z Volyně

269 Kč
239 Kč
Tajemství bohyní na Žítkové - 11%
(1x)
Tato kniha je poctou příběhu zanikajícího fenoménu výjimečných kopaničářských žen- a také muži, který byl část svého života katolickým farářem.
světové dějiny

Tajemství bohyní na Žítkové

314 Kč
279 Kč
Stručné dějiny českých zemí (korejsky) - 11%
Velmi populární, stručné a přehledné historické minimum českých dějin.
světové dějiny

Stručné dějiny českých zemí (korejsky)

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 426 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 43 > >>