Nejprodávanější tituly - červenec 2021
cestopisy

Tereza Ramba: DobroDruhům - 20%
(3x)

Neplánujte cesty… prožijte je!  Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách.

cestopisy
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

389 Kč
311 Kč
Z Etiopie a odjinud
(1x)

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu.

Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestopisy

Z Etiopie a odjinud

134 Kč
Za Kačku - 20%
Cestovat doslova za kačku? Kdo by o to nestál… Ovšem málokdo ví, jak na to. Inspirujte se tipy zkušené cestovatelky Kateřiny Ostré, která navštívila desítky zemí - vždy s minimálním rozpočtem, zato s maximálními zážitky.
cestopisy
Ukázky

Za Kačku

209 Kč
167 Kč
Život plný dobrodružství - 11%
LEOŠ ŠIMÁNEK dělá neobvyklé věci, které s sebou přinášejí i neobvyklá dobrodružství! Po sedmidílné řadě autobiografických cestopisů se rozhodl pokračovat stylem interview a sepsat svoji kompletní autobiografii.
cestopisy

Život plný dobrodružství

358 Kč
318 Kč
Život v dodávce - 20%
(1x)

Ke splnění snu nestačí jen snít, musíte se probudit a začít žít. Forest a Barbora opustili jistoty všedního života a začali žít své sny. Prodali většinu svého majetku, koupili starou dodávku, přestavěli ji na obytnou a vyrazili i se svým psem na roční cestu za dobrodružstvím napřič Evropou a severní Afrikou.

cestopisy
Ukázky

Život v dodávce

279 Kč
223 Kč
Amerika na druhý pohled - 11%
Amerika na druhý pohled je nevšední cestopis, který s humorem popisuje život v cizí zemi, trable s prvním americkým podnájmem, jak si doma uvařit javorový sirup a proč americké vánoční cukroví vypadá jako usušené psí hovínko.
cestopisy

Amerika na druhý pohled

266 Kč
236 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestopisy
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Pěšky mezi buddhisty a komunisty - 11%
(6x)
Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje.
cestopisy

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

359 Kč
319 Kč
Prázdniny v Evropě - 11%
(5x)
Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Stopování nezemřelo. To jen někteří stopaři.
cestopisy

Prázdniny v Evropě

404 Kč
359 Kč
Příběh Íránu, Mongolska a Turecka - říší, které pohnuly světem - 11%
Írán, Turecko i Mongolsko mají za sebou dramatický a vzrušující příběh, který ovlivnil chod celého světa.
cestopisy

Příběh Íránu, Mongolska a Turecka - říší, které pohnuly světem

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 78 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>