Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
filosofie a náboženství

Nemoc k smrti - 20%
(2x)
Nemoc k smrti, napsaná roku 1849, je mistrnou psychologickou úvahou o ztrátě člověkova já. Kierkegaard užívá pro svůj spis obměnu Kristova výroku z evangelia Jana kap. 11, v. 4., kdy v úvodu spisu píše: „Trýzní v zoufalství je, že se umřít nemůže…
filosofie a náboženství
Ukázky

Nemoc k smrti

255 Kč
204 Kč
Bojovník ve Vatikánu - 20%
Autor této knihy je novinář a dlouholetý vatikánský korespondent, není historik. Jeho záměrem nebylo napsat podrobný životopis nynějšího papeže Františka, ale šlo mu především o vylíčení atmosféry, která zavládla ve Vatikánu a v církvi vůbec v prvníc
filosofie a náboženství
Ukázky

Bojovník ve Vatikánu

339 Kč
271 Kč
Brány pekelné ji nepřemohou - 20%
Publikace obsahuje příspěvky z vědeckého kolokvia Pronásledování římskokatolické církve v Československu v letech 1948-1960, které pořádala Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy ve spolupráci s pražským arcibiskupstvím 6. listopadu 2009.
filosofie a náboženství
Ukázky

Brány pekelné ji nepřemohou

Petr Kubín (ed.)
100 Kč
80 Kč
Martin Luther - 20%
Svazek představuje kratší, avšak obsahově závažné texty německého reformátora. Cílem výboru je ukázat Lutherovo myšlení v jeho vývoji v čase i v jeho tematické rozmanitosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Martin Luther

210 Kč
168 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
filosofie a náboženství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Nová náboženství a násilí - 20%
Nová náboženská hnutí jsou hnutí protestu. Vznikají často z nespokojenosti s převládajícím společenským kodexem a jejich vznik je obvykle inspirován charismatickým vůdcem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Nová náboženství a násilí

220 Kč
176 Kč
O čem se nedá mluvit, o tom se musí zpívat - 20%
Má-li věda za cíl poznání a ovládnutí světa, je umění především prostředkem poznání nás samých. Ba co víc, umožňuje nám nahlédnout, že každé poznání je v nějakém ohledu sebepoznání, jak to explicitně hlásá filosofie německého idealismu.
filosofie a náboženství
Ukázky

O čem se nedá mluvit, o tom se musí zpívat

149 Kč
119 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika - 20%
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
filosofie a náboženství
Ukázky

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

246 Kč
197 Kč
Rádce skautské družiny - 20%
Kniha je určena nejen skautským rádcům a rádkyním, ale i všem skautům a skautkám, kteří mají zájem o svou družinu a chtěli by přispět k její úspěšné činnosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Rádce skautské družiny

50 Kč
40 Kč
Záblesk v temnotě - 20%

Druhý díl autobiografie nejznámějšího světového evolučního biologa, skeptika a ateisty se soustředí na dobu pozdějších úspěchů, kdy autor pokračuje na cestě intelektuálního vývoje a vědeckého zkoumání.

filosofie a náboženství
Ukázky

Záblesk v temnotě

210 Kč
168 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 109 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>