Nejprodávanější knihy - červenec 2021
romantika

Jsi jako slunce
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romantika

Jsi jako slunce

296 Kč
Opatrné city
Nedokončená záležitost a Láska pro vítěze - 2 příběhy v 1 knížce
romantika

Opatrné city

269 Kč
Z kopce do kopce
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
romantika

Z kopce do kopce

268 Kč
Borůvky
Fejetony a povídky Barbary Nesvadbové poutavě, často sarkasticky, někdy s nadhledem, ale vždy s krystalickou upřímností vypráví o ženském světě.
romantika

Borůvky

224 Kč
Božský
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika

Božský

358 Kč
Léto s Afroditou
(1x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
romantika
Ukázky

Léto s Afroditou

313 Kč
Citová převaděčka
Román ze současnosti určený ženám všech generací. Kniha je příběhem mladé Lucie, která prožívá drásající vztah s Tadeášem. Pro mladíka je bohužel jen člověkem, u kterého si vždy hojí své citové rány i nezdary z okolního světa.
romantika

Citová převaděčka

206 Kč
Charakter mlčel a mluvilo tělo
Povídky o pocitech, zkušenostech a omylech ženy v nejlepším věku Již čtvrté vydání úspěšné knihy dvaceti osmi humorných příběhů psaných s ležérním nadhledem, jejichž tématem je láska a milostný život.
romantika

Charakter mlčel a mluvilo tělo

179 Kč
Já a on
(1x)
Příběh hlavních hrdinů – Lenky a Michala – je vystavený na obrazech z manželského života. Dny všední se prolínají s těmi hezčími a hřejivějšími a s nimi se proměňují i protagonisté...
romantika

Já a on

296 Kč
Pozlátko
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 83 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>