Nejprodávanější Kniha - červenec 2021

Cyklistka
(3x)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy.

Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak.

Ukázky

Cyklistka

359 Kč
Deset lekcí pro postpandemický svět
(1x)
Pandemie koronavirové choroby covid­19 nám všem obrátila život naruby a na tuto novou realitu bychom si měli zvyknout, tvrdí ve své nejnovější knize světoznámý komentátor a politolog Fareed Zakaria.
Ukázky

Deset lekcí pro postpandemický svět

357 Kč
Věci, na které nastal čas
(10x)
Život nelze naplánovat ani se na něj nedá dopředu připravit.
Ukázky

Věci, na které nastal čas

386 Kč
Převrat
Byla to sametová revoluce nebo převrat? Spontánní výbuch zlosti národa nad nepodařeným socialistickým vývojem země a neurvalým bitím studentů nebo zákulisní hra tajných služeb z východu i západu?

Převrat

314 Kč
Rotmistr Anton Schmid
(1x)
Biografie z pera německého vojenského historika zachycuje osudy příslušníka wehrmachtu, který v době holokaustu jako jeden z mála německých vojáků aktivně a nezištně pomáhal Židům.
Ukázky

Rotmistr Anton Schmid

294 Kč
Paměť a trauma pohledem humanitních věd
Antologie je tematicky členěna do čtyř oddílů (Paměť a společnost, Paměť a trauma, Paměť a mediální perspektiva, Politika paměti) a uzavírá ji záznam diskuse významných vědců pod názvem Roztříštěnost a spása.

Paměť a trauma pohledem humanitních věd

323 Kč
Krysí stezka
(7x)
Příběh o nacistických životech, masovém vraždění, lásce, špionáži za studené války, záhadné smrti ve Vatikánu.
Ukázky

Krysí stezka

447 Kč
Magorské modlitby
(4x)
Ivan M. Jirous byl nejen duchovní vůdce undergroundu, vězeň, básník a magor, ale též velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlepší básně duchovní a seřazeny shora dolů: Nejprve Bůh ve třech podobách – Stvořitel, Vykupitel a Utěšitel.
Ukázky

Magorské modlitby

260 Kč
Prsa a vajíčka
(2x)
Co byste dělali, kdyby vám rodiče jednoho dne řekli, že nejste jejich syn, že jste byl počat ve zkumavce a donošen v cizí děloze? Srovnáte se s identitou člověka bez minulosti?

Prsa a vajíčka

539 Kč
Šedý muž
(1x)
Bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, vychází česky! Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Přezdívá se mu Šedý muž a kolují o něm legendy.

Šedý muž

359 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>