Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021

Neodolatelný ničema
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně. Ona sama je možná žena, ale je odhodlaná dokázat, že dovede být stejně užitečná jako muži v její rodině. Dokonce zajde tak daleko, že se tajně vdá za špióna.
Ukázky

Neodolatelný ničema

209 Kč
Nevydařený plán
Ty stíny, ach ty černé stíny… Rafaela dusily a současně ho hnaly vpřed. Kvůli tomu, co prožil jako dítě, je odhodlán uspět jako dospělý muž. A když pro to musí využít křehkou Juliet a její dceru, neváhá! Koneckonců jí za to nabízí nový, skvělý život.
Ukázky

Nevydařený plán

69 Kč
Nikdy se nevzdávej!
Inspirativní životní příběh stoletého Bena Ferencze, vyšetřovatele nacistických válečných zločinů, známého jako „žalobce zla“.
Ukázky

Nikdy se nevzdávej!

189 Kč
No a já
(8x)
Lou Bertignakové je třináct let, má IQ 160 a v hlavě mraky otázek. Pozoruje lidi, sbírá slova, provádí různé pokusy, hltá encyklopedie. Dva školní ročníky přeskočila. Ve třídě je nejmladší a nejmenší, ale dělá si největší starosti.
Ukázky

No a já

179 Kč
Noc plná ohně
(3x)
Té noci, kdy plameny sestupovaly z hor a obklíčily vesnici ohnivou obručí, vzplál dlouho potlačovaný požár i v nich. Jenže ráno po něm zbylo jen vychladlé spáleniště… Ne, Aurora a Nico si nebyli souzeni, byť si celý svět myslel opak. Byli jiní.
Ukázky

Noc plná ohně

69 Kč
Noc s Popelkou
Měla to být práce na čtrnáct dní… a měla jí změnit život! Nabídka, kterou dal uhrančivý milionář Dante servírce Belle, se prostě odmítnout nedala.
Ukázky

Noc s Popelkou

69 Kč
Obecná patologická fyziologie

Učebnice přehledným způsobem pojednává o problematice biologických a fyziologických mechanismů působících a provázejících nemoci a patologické stavy lidského organismu.

Ukázky

Obecná patologická fyziologie

250 Kč
Olive Kitteridgeová je zpět
(1x)
Od doby, kdy Olive Kitteridgeová, učitelka v penzi z malého městečka v Maine, ovdověla, uplynuly už dva roky. Smutek ze ztráty manžela ale nezměnil její povahu – dál si nebere servítky, je nekompromisní a naprosto jedinečná.
Ukázky

Olive Kitteridgeová je zpět

228 Kč
Osudný okamžik
Každý má svůj názor. A každý má tajemství.Spustila jsem ho z očí jen na pouhou vteřinu.Stačila jedna malá chyba… Sára má hlídat syna své nejlepší přítelkyně.
Ukázky

Osudný okamžik

269 Kč
Papežova dcera - 30%
(1x)
„Představte si, spí se svým bratrem a dokonce i otcem!“ šeptají si tajně obyvatelé Říma. „Je to vražednice!“dodávají druzí. „A taková děvka dokonce předsedá kardinálům! Ať propadne peklu!“
Ukázky

Papežova dcera

179 Kč
125 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>