Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021

Mise na planetě - 20%
Váleční hrdinové před důchodem nejsou obvykle odvoláváni a posíláni do dalekých končin galaxie kvůli rutinnímu vyšetřování. Proto když plukovník Carl Butler přijme žádost svého starého a vlivného přítele, ví, že jde o něco zásadního – něco, o čem neví zdaleka všechno.
Ukázky

Mise na planetě

249 Kč
199 Kč
Moderní džentlmen - 20%
(2x)
Už jste si někdy sáhli na dno? Já pořádně. Opět tu máme ten nejstarší příběh světa: mladík potká dívku, zamiluje se do ní, pak to neuvěřitelně podělá, takže mu dívka sdělí, aby shořel v pekle. Že už jste to někde slyšeli? Tím jsem si naprosto jistý.
Ukázky

Moderní džentlmen

209 Kč
167 Kč
Můj první kurz léčivých rostlin - 20%
Co pomůže při spálení sluncem a co při bolesti hlavy? Jak se správně připravují masti a čaje? Co všechno zmůže heřmánek? Renomovaná specialistka na léčivé rostliny Ursel Bühringová z Freiburské školy léčivých bylin v této knize zprostředkovává důležité základy znalostí o léčivých rostlinách a jejich použití pro děti a dospělé.
Ukázky

Můj první kurz léčivých rostlin

249 Kč
199 Kč
Můj tajný deník - 20%
Deník je čtenářům představen tak, jak byl původně napsaný. Jde o autentický příběh lékařky, která od svých 16 let zažívá mnohé sexuální praktiky, jež svým osobitým způsobem popisuje.
Ukázky

Můj tajný deník

98 Kč
78 Kč
Na vlásku - 20%
Dominic Russo. Na pohled odtažitý, zádumčivý, nepřístupný muž, ctižádostivý šéf, kolem kterého podřízení chodí po špičkách. Ally Moralesová.
Ukázky

Na vlásku

329 Kč
263 Kč
Nejkrutější měsíc - 20%
(1x)
Vítejte ve Three Pines, zapomenuté, zapadlé vísce, kde nejkrutější měsíc právě dostál své hrozbě. Jaro je idylické období: na stromech raší pupeny, čerstvě rozmrazenou půdou se prodírají první květiny. Ne všechno se však probouzí k životu...
Ukázky

Nejkrutější měsíc

269 Kč
215 Kč
Nemocnice Charité - Naděje a osud - 20%
Příběh o životě a smrti, o naději a osudu ve slavné nemocnici. Berlín v roce 1831.Ve městě už týdny panuje strach, že by se do Německa mohla dostat cholera.
Ukázky

Nemocnice Charité - Naděje a osud

279 Kč
223 Kč
Neodolatelný ničema - 20%
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně. Ona sama je možná žena, ale je odhodlaná dokázat, že dovede být stejně užitečná jako muži v její rodině. Dokonce zajde tak daleko, že se tajně vdá za špióna.
Ukázky

Neodolatelný ničema

209 Kč
167 Kč
Nevydařený plán - 20%
Ty stíny, ach ty černé stíny… Rafaela dusily a současně ho hnaly vpřed. Kvůli tomu, co prožil jako dítě, je odhodlán uspět jako dospělý muž. A když pro to musí využít křehkou Juliet a její dceru, neváhá! Koneckonců jí za to nabízí nový, skvělý život.
Ukázky

Nevydařený plán

69 Kč
55 Kč
Nikdy se nevzdávej! - 20%
Inspirativní životní příběh stoletého Bena Ferencze, vyšetřovatele nacistických válečných zločinů, známého jako „žalobce zla“.
Ukázky

Nikdy se nevzdávej!

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>