Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021

Můj první kurz léčivých rostlin
Co pomůže při spálení sluncem a co při bolesti hlavy? Jak se správně připravují masti a čaje? Co všechno zmůže heřmánek? Renomovaná specialistka na léčivé rostliny Ursel Bühringová z Freiburské školy léčivých bylin v této knize zprostředkovává důležité základy znalostí o léčivých rostlinách a jejich použití pro děti a dospělé.
Ukázky

Můj první kurz léčivých rostlin

249 Kč
Můj tajný deník
Deník je čtenářům představen tak, jak byl původně napsaný. Jde o autentický příběh lékařky, která od svých 16 let zažívá mnohé sexuální praktiky, jež svým osobitým způsobem popisuje.
Ukázky

Můj tajný deník

98 Kč
Na vlásku
Dominic Russo. Na pohled odtažitý, zádumčivý, nepřístupný muž, ctižádostivý šéf, kolem kterého podřízení chodí po špičkách. Ally Moralesová.
Ukázky

Na vlásku

329 Kč
Nejkrutější měsíc
(1x)
Vítejte ve Three Pines, zapomenuté, zapadlé vísce, kde nejkrutější měsíc právě dostál své hrozbě. Jaro je idylické období: na stromech raší pupeny, čerstvě rozmrazenou půdou se prodírají první květiny. Ne všechno se však probouzí k životu...
Ukázky

Nejkrutější měsíc

269 Kč
Nemocnice Charité - Naděje a osud
Příběh o životě a smrti, o naději a osudu ve slavné nemocnici. Berlín v roce 1831.Ve městě už týdny panuje strach, že by se do Německa mohla dostat cholera.
Ukázky

Nemocnice Charité - Naděje a osud

279 Kč
Neodolatelný ničema
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně. Ona sama je možná žena, ale je odhodlaná dokázat, že dovede být stejně užitečná jako muži v její rodině. Dokonce zajde tak daleko, že se tajně vdá za špióna.
Ukázky

Neodolatelný ničema

209 Kč
Nevydařený plán
Ty stíny, ach ty černé stíny… Rafaela dusily a současně ho hnaly vpřed. Kvůli tomu, co prožil jako dítě, je odhodlán uspět jako dospělý muž. A když pro to musí využít křehkou Juliet a její dceru, neváhá! Koneckonců jí za to nabízí nový, skvělý život.
Ukázky

Nevydařený plán

69 Kč
Nikdy se nevzdávej!
Inspirativní životní příběh stoletého Bena Ferencze, vyšetřovatele nacistických válečných zločinů, známého jako „žalobce zla“.
Ukázky

Nikdy se nevzdávej!

189 Kč
No a já
(8x)
Lou Bertignakové je třináct let, má IQ 160 a v hlavě mraky otázek. Pozoruje lidi, sbírá slova, provádí různé pokusy, hltá encyklopedie. Dva školní ročníky přeskočila. Ve třídě je nejmladší a nejmenší, ale dělá si největší starosti.
Ukázky

No a já

179 Kč
Noc plná ohně
(3x)
Té noci, kdy plameny sestupovaly z hor a obklíčily vesnici ohnivou obručí, vzplál dlouho potlačovaný požár i v nich. Jenže ráno po něm zbylo jen vychladlé spáleniště… Ne, Aurora a Nico si nebyli souzeni, byť si celý svět myslel opak. Byli jiní.
Ukázky

Noc plná ohně

69 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>