Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021

Klíč
(1x)
Říká se, že irský a český smysl pro humor k sobě mají blízko. Novela velikána irskojazyčné literatury Máirtína Ó Cadhaina to potvrzuje. Věčná škoda, že si ji nemohl přečíst Franz Kafka, najisto by se rozveselil...
Ukázky

Klíč

148 Kč
Kobky pod Potálou
Rok 1968, palác Potála, Tibet. Bývalé sídlo dalajlamy obsadila skupinka zfanatizovaných členů rudých gard, studentů umění, vedená surovým mladíkem přezdívaným Vlk. Ničí všechno, co se vzpírá novému řádu, všechno, co už po staletí ztělesňuje Tibet.
Ukázky

Kobky pod Potálou

198 Kč
Krize
(4x)
Harrison Foster pracuje jako krizový ředitel pro londýnskou firmu, která se specializuje na právní záležitosti. Po požáru ve stájích v Chadwicku, při němž zemře šest velmi cenných koní, včetně favorita derby, je povolán do Newmarketu.
Ukázky

Krize

209 Kč
Křižánek
Mladý písař Jakub prožívá jedno dobrodružství za druhým. Jeho pán ho pověřuje těžkými úkoly. Musí vyšetřit smrt děvečky na statku jeho otce, která se zabila pádem z vysoké skály v jeho lomu.
Ukázky

Křižánek

149 Kč
Lady a velitel
(1x)
Skotsko v roce 1707, kdy dochází ke sjednocení Anglického a Skotského království v Království Velké Británie v přitažlivém romantickém a historickém příběhu zkušené vypravěčky.
Ukázky

Lady a velitel

189 Kč
Léčitel
Amy dělá i nemožné, aby utajila svou pravou identitu. Poté, co se objeví několik zavražděných žen, které jsou spojovány s nebezpečnou sektou, propadá panice. Její fotku totiž otiskli v novinách.
Ukázky

Léčitel

229 Kč
Les vzpomínek
(3x)
Nadějná třináctiletá šachistka Elissa je na parkovišti uspána chloroformem a unesena. Probudí se v naprosté tmě v jakémsi sklepení a je jí jasné, že její vyhlídky na přežití opravdu nejsou nadějné.
Ukázky

Les vzpomínek

298 Kč
Liberalismus
(1x)
Donald Trump je americký prezident, který se s nepokrytým pohrdáním vysmívá liberálním hodnotám. A není jediný: vyznavači neliberalismu stojí také v čele Itálie, Maďarska, Polska či Turecka. Co se vlastně stalo? Proč liberalismus ztratil podporu?
Ukázky

Liberalismus

297 Kč
Lilie pro nevěstu
Oblíbená autorka nás tentokrát zavede do Kolína nad Rýnem, kde mladá Nellie Vossová právě začíná pracovat v parfumerii „4711“.
Ukázky

Lilie pro nevěstu

259 Kč
Malá paměť
Malá paměť je memoár, napsaný v trysku za první koronavirové karantény, komponovaný na přeskáčku, komicky vzpomínající na události a osobnosti, které Bejamina Kurase přivedly k psaní jako celoživotnímu řemeslu.
Ukázky

Malá paměť

261 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>