Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
česká

Případ nitravské mince - 30%
(1x)
Hlavními hrdiny a velkomoravskými „detektivy“ jsou opět Slavomír, kníže z mojmírovského rodu, a jeho vikinský přítel Erik. Příběh začíná roku 866 na Veligradu. Kupec Bojata se právě vrátil z Řezna a přináší překvapenému Slavomírovi dopis...
česká
Ukázky

Případ nitravské mince

179 Kč
125 Kč
Příspěvek k dějinám radosti
(1x)
Sex, Edvard Beneš a nezávislost vlaštovek v novém groteskním románu jedné z nejvýraznějších autorek současné české literatury.
česká
Ukázky

Příspěvek k dějinám radosti

169 Kč
S kocourem Vavřincem od jara do zimy
Kniha poprvé v této podobě představí veselé i dobrodružné příhody této čtveřice, jak vycházely v Mateřídoušce, v úplnosti a bude tak zajímavým protějškem Velké knihy kocoura Vavřince, která vyšla v roce 2006.
česká
Ukázky

S kocourem Vavřincem od jara do zimy

149 Kč
Sekáč
(5x)
11. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
česká
Ukázky

Sekáč

149 Kč
Sen princezny Anji - 30%
Slavnostní sál zámku Bellinghaus doslova zářil. Princezna Anja s uspokojením zkonstatovala, že silvestrovská party se letos opravdu vydařila.
česká
Ukázky

Sen princezny Anji

30 Kč
21 Kč
Setkání se smrtí
(1x)
Jedno z klasických děl zabývajících se horolezectvím … jde o psychologický a místy i filozofický příběh lidské zarputilosti.
česká
Ukázky

Setkání se smrtí

149 Kč
Smrt ve Vratislavi - 30%
(1x)
Vyslanec českého krále jedná ve Slezsku, ale zmizí a nikdo netuší, co se mohlo stát. Protože jde o ožehavou diplomatickou misi, je třeba postupovat taktně...
česká
Ukázky

Smrt ve Vratislavi

199 Kč
139 Kč
Smutek andělů
Druhý díl románové trilogie nejúspěšnějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona Smutek andělů popisuje život rybářské obce devatenáctého století nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie, Ráj a peklo.
česká
Ukázky

Smutek andělů

146 Kč
Světla na pobřeží - 30%
(1x)
Čtyřicátník Michael Dabert, někdejší příslušník francouzské Cizinecké legie, ale též nájemný žoldák a bezpečnostní expert, se už poněkolikáté pokouší odstřihnout od své minulosti.
česká
Ukázky

Světla na pobřeží

199 Kč
139 Kč
Tajemný rytíř princezny Iriny - 30%
Byla to okouzlující oslava, ale Liana von Lundt se vůbec nebavila. Kde je dědeček? Má zpoždění a ona si o něj začíná dělat starosti. Už dávno by tady měl být. Určitě by záměrně nepropásl onen okamžik, kdy se oznamuje vnuččino zasnoubení.
česká
Ukázky

Tajemný rytíř princezny Iriny

30 Kč
21 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>