Nejprodávanější tituly - červenec 2021
ekonomie

Jak úspěšně řídit obec a region - 11%
Na trhu ojedinělá publikace prakticky ukazuje, jak efektivně přistupovat k řízení obcí a regionů s cílem zajistit kvalitnější a efektivnější veřejnou správu, vyšší zaměstnanost a konkurenceschopnost.
ekonomie

Jak úspěšně řídit obec a region

224 Kč
199 Kč
Liberální ekonomie - 11%
Kniha je reprezentativním sborníkem statí sedmi významných představitelů liberálně ekonomického myšlení. Pořadatel sborníku Tomáš Ježek orientoval výběr textů na hledání kořenů a na utváření evropské, respektive euroamerické civilizace.
ekonomie
Ukázky

Liberální ekonomie

267 Kč
238 Kč
Marketing a strategické řízení ve veřejných službách
Na trhu ojedinělá publikace je určena manažerům a výkonným pracovníkům organizací, které dodávají veřejné služby nebo které je z pozice veřejného zadavatele objednávají. Zaujme i všechny další čtenáře, jimž není kvalita veřejných služeb lhostejná.
ekonomie

Marketing a strategické řízení ve veřejných službách

89 Kč
Navigátor bezpečného úvěru - 11%
Cílem této monografie je podat čtenáři komplexní pohled na problematiku finanční gramotnosti, zadlužování a trh spotřebitelských úvěrů v České republice včetně relevantní právní úpravy, regulace a dozoru nad tímto sektorem.
ekonomie

Navigátor bezpečného úvěru

207 Kč
184 Kč
Prodej - dřina nebo hra - 20%
V knize se autor dělí o své zkušenosti, bere čtenáře na řadu svých obchodních jednání, přemýšlí o příčinách svých úspěchů a neúspěchů a dochází ke klíčovým poznatkům, díky nimž jsou někteří obchodníci tak úspěšní a milují svoji práci.
ekonomie
Ukázky

Prodej - dřina nebo hra

254 Kč
203 Kč
Asertivita pro manažery - 20%
Praktická a čtivá knížka pomůže všem manažerům, vedoucím týmů a podnikatelům asertivně komunikovat s jednotlivci a týmy. Dozvíte se, jak asertivně vyjadřovat nesouhlas a řešit konflikty, jak pomocí asertivity čelit neoprávněné kritice,
ekonomie
Ukázky

Asertivita pro manažery

212 Kč
170 Kč
Jak si spořit na důchod - 20%
Kniha řeší žhavou problematiku důchodové reformy. Dívá se na ni z pohledu účastníka. Vyplatí se mi využívat II. pilíř důchodové reformy? Mám si ještě navíc něco dobrovolně spořit? Kolik by to mělo být, aby to mělo smysl? Kam bych měl spořit?
ekonomie
Ukázky

Jak si spořit na důchod

152 Kč
122 Kč
Kdy do důchodu a za kolik - 20%
Již 13. vydání této publikace je aktualizováno v souladu s novelami předpisů přijatými v roce 2011 v důsledku nálezu Ústavního soudu. Týkají se nového způsobu výpočtu důchodů. Aktuální vydání také odráží novely předpisů platné od roku 2012.
ekonomie
Ukázky

Kdy do důchodu a za kolik

157 Kč
126 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
ekonomie
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Telemarketing v praxi - 11%
Jediný český průvodce profesionální telefonickou komunikací je určen manažerům klientských center (call center), telefonním operátorům, pracovníkům vymáhajícím pohledávky či prodejcům.
ekonomie

Telemarketing v praxi

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 100 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>