Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2021

Cesta do středu Země
Další vydání slavného dobrodružného románu Julese Vernea, který se stal předlohou několika filmových zpracování.

Cesta do středu Země

224 Kč
Gstaad
(1x)
Román Gstaad oceňovaného nizozemského autora Arnona Grunberga mapuje zrod a vývoj pokřiveného člověka, jehož nesnadná životní cesta zavádí do stále větší temnoty.

Gstaad

276 Kč
Jin Ping Mei aneb Slivoň ve zlaté váze IV.
Anonymní Jin Ping Mei aneb Slivoň ve zlaté váze znamenal ve vývoji čínského románu podobně razantní přelom jako Cervantesův Don Quijote v románu západním. Ve čtvrtém svazku zastihneme hlavního hrdinu na vrcholu.

Jin Ping Mei aneb Slivoň ve zlaté váze IV.

330 Kč
Klavírní škola pro začátečníky
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
Marco
(3x)

Pátý případ oddělení Q Milovníci díla Jussiho Adlera- -Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…

Marco

269 Kč
Matka, Hetéra, Amazonka, Médium
Toni Wolfová, analyzandka, spolupracovnice, družka a přítelkyně C. G. Junga a spoluzakladatelka Psychologické společnosti v Curychu, navrhla model čtyř ženských archetypů, které proti sobě stojí v protikladech na dvou osách osobních a neosobních vzta

Matka, Hetéra, Amazonka, Médium

422 Kč
Mise Afghánistán
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
Mysterium tremendum
(4x)
Nový objev českého undergroundu 70. let!

Mysterium tremendum

26 Kč
Na konci světa
Kniha představuje výbor esejů, které Jiří Pehe publikoval v různých periodikách mezi roky 2011 a 2015. Jejich ústředním tématem je myšlenka, že jsme svědky i aktéry zásadní proměny západní civilizace, tak jak ji známe od doby osvícenství.
Ukázky

Na konci světa

267 Kč
Nesmírný
(5x)
Oddělení Q znovu v pohotovosti.
Ukázky

Nesmírný

314 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100