Nejprodávanější knihy - srpen 2021
světová

Rotmistr Anton Schmid
(1x)
Biografie z pera německého vojenského historika zachycuje osudy příslušníka wehrmachtu, který v době holokaustu jako jeden z mála německých vojáků aktivně a nezištně pomáhal Židům.
světová
Ukázky

Rotmistr Anton Schmid

294 Kč
Bomba
(3x)
Neuvěřitelný, ale pravdivý příběh nejstrašnější zbraně, jaká kdy vznikla. 6. srpna 1945 zničila atomová bomba Hirošimu. A celý svět zděšeně zjistil, že už existuje první zbraň hromadného ničení. Ale jak vznikala a kdo za jejím zrodem stál?
světová

Bomba

538 Kč
Muž v červeném kabátě
(1x)
V létě roku 1885 dorazili do Londýna tři Francouzi. Tím prvním byl vévoda Edmond de Polignac, typický zlatokop z vyšších francouzských vrstev, který si hodlal najít bohatou americkou manželku.
světová

Muž v červeném kabátě

359 Kč
Smrt je mým řemeslem
Světoznámý román Smrt je mým řemeslem je sugestivní zpovědí Rudolfa Langa (ve skuletečnosti Rudolfa Hoesse), který během svého působení v koncentračních táborech dohlížel na smrt nespočtu lidí.
světová

Smrt je mým řemeslem

224 Kč
1984
Komiksová adaptace slavné dystopie George Orwella 1984.
světová
Ukázky

1984

628 Kč
Čas proměn
Novinář Mark Baker měl možnost sledovat poslední roky komunistického režimu, listopadovou revoluci a počátky nového systému zblízka – a zažil věci, které jsou dnes stěží představitelné.
světová

Čas proměn

359 Kč
Howlův putující zámek
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
světová

Howlův putující zámek

269 Kč
Příběh jedné moskevské ulice
(2x)
Centrem románu je rodinný dům profesora ornitologie Ivana Alexandroviče stojící na moskevské ulici Sivcev Vražok.
světová

Příběh jedné moskevské ulice

339 Kč
Sigmund Freud a židovská mystická tradice - 67%
Tato kniha nabízí vzorový příklad problému židovské identity, jak jej ztělesňuje jeden z velikánů moderní vědy, který se hlásil k "ateismu" a "židovství“.
světová

Sigmund Freud a židovská mystická tradice

269 Kč
89 Kč
Hrdinský čin
(1x)
Hrdinský čin je autorovým raným románem z roku 1932, jenž bývá považován za fikční pandán k autobiografii Promluv, paměti. Stejně jako Nabokov sám je i jeho hrdina ruským emigrantem, který v mládí studoval v Cambridgi a žil v Berlíně.
světová

Hrdinský čin

260 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>