Nejprodávanější tituly - srpen 2021
sci-fi

Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
Příběhy vašeho života
(1x)
Nové vydání kultovní sbírky sci-fi povídek, která se stala předlohou filmu Příchozí.
sci-fi
Ukázky

Příběhy vašeho života

341 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
Krvavá zima - 63%
(2x)
Walking Dead v magických kulisách Islandu. Dospívající dívka Bergljót musí trávit zimní prázdniny s tatínkem a malým bráchou. Netuší, že se v jejím životě změní úplně všechno. Přičiněním nelidských bytostí totiž kolem ní začnou umírat lidé.
sci-fi
Ukázky

Krvavá zima

359 Kč
134 Kč
Blade Runner
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi

Blade Runner

259 Kč
Dune Messiah

The extraordinary sequel to Dune, the greatest science fiction novel of all time.

Twelve years after his victory over House Harkonnen, Paul Atreides rules as emperor from the desert planet Arrakis - but his victory has had profound consequences.

sci-fi

Dune Messiah

269 Kč
Star Wars - Vize budoucnosti
Pokračování strhujícího příběhu z období Nové republiky. Impérium začíná uskutečňovat svůj geniální plán.
sci-fi

Star Wars - Vize budoucnosti

404 Kč
Sestup andělů
Život na planetě Caliban se po tisíce let nemění – rytířské řády ochraňují prostý lid před dravými šelmami číhajícími v hlubinách zdánlivě nekonečných hvozdů.
sci-fi

Sestup andělů

350 Kč
Fakt hustej nářez
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
sci-fi
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 271 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 28 > >>