Nejprodávanější tituly - srpen 2021
atlasy a mapy

Obojživelníci - 11%
Obojživelníci představují prastarou skupinu studenokrevných živočichů, jejichž první druhy se na Zemi objevily už před stovkami milionů let. Podrobný atlas obsahuje druhy vyskytující se v západní palearktické oblasti.
atlasy a mapy

Obojživelníci

323 Kč
287 Kč
Prahou po stopách cizinců - 20%
Předkládaná e-kniha navazuje na úspěšný cyklus turistických pochodů „Prahou po stopách cizinců” a nabízí patnáct nenáročných procházek historickým centrem Prahy, při nichž účastnici objeví zajímavosti spojující naše hlavní město s cizinci...
atlasy a mapy
Ukázky

Prahou po stopách cizinců

149 Kč
119 Kč
Rakousko - Lonely planet - 11%

V žádné jiné zemi neexistuje tak hladký přechod mezi městem a otevřenou krajinou jako v Rakousku. Jeden den zdoláváte horské vrcholy, další se kocháte císařskou Vídní. S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci země!

atlasy a mapy

Rakousko - Lonely planet

539 Kč
479 Kč
Regulace v lékařské fyziologii
Atlas schémat regulací v lékařské fyziologii vhodně doplňuje základní učebnice v oboru.
atlasy a mapy

Regulace v lékařské fyziologii

269 Kč
Sardinie - 11%

Průvodce představuje nejzajímavější přírodní oblasti a historické památky ve všech oblastech ostrova označovaného za evropský Karibik. Nabízí 70 vybraných turistických tras různé náročnosti, které si můžete stáhnout také ve formátu gpx.

atlasy a mapy

Sardinie

385 Kč
342 Kč
Toulky Beskydami 2 - 11%
Velký milovník a znalec Beskyd Richard Sobotka vypráví o půvabu zdejší krajiny, kráse dřevěných kostelíků, rozhleden a zámků, ale také jak se na nich slastně žilo, nebo kde hledat nejhezčí místo pro poslední odpočinutí.
atlasy a mapy

Toulky Beskydami 2

260 Kč
231 Kč
Výlety pro každého po Čechách - 11%
Inspirativní výlety po krásách Čech. Naleznete zde trasy jak pro rodiny s dětmi, tak zdatnější dospělé. Kromě základního popisu je každý výlet doplněn mapou, informacemi o trase, možnostmi občerstvení a odkazuje na kulturní i přírodní zajímavosti. V
atlasy a mapy

Výlety pro každého po Čechách

359 Kč
319 Kč
100 TOP cyklotúr v Alpách - 11%
V knize najdete výběr nejoblíbenějších MTB tras, vedle stovky základních ještě mnohé další zajímavé možnosti a varianty. Túry jsou rozděleny geograficky na severní a jižní část Východních Alp a Západní Alpy.
atlasy a mapy

100 TOP cyklotúr v Alpách

413 Kč
367 Kč
Atlas hub - 11%
Populárně-naučný průvodce vybranými druhy jedlých, nejedlých a jedovatých hub, které můžete v naší přírodě najít nejen v lesích, ale i na loukách či v parcích, a to po celý rok.
atlasy a mapy

Atlas hub

269 Kč
239 Kč
Atlas sopek - 11%
(1x)
Sopky rozpálené aktivní i ty, které odpočívají letitým spánkem odjakživa vzbuzovaly hrůzu lidí, ale také je inspirovaly k řadě otázek.
atlasy a mapy
Ukázky

Atlas sopek

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>