Nejprodávanější audioknihy ke stažení - srpen 2021
detektivky

Opona: Poslední případ Hercula Poirota - 20%
(1x)
Kapitán Hastings, Hercule Poirot a zámek Styles – tam ti dva poprvé vyrazili na lov vraha tehdejší majitelky. A tam se také po letech setkávají, aby společně odhalili dalšího mimořádně nebezpečného zločince.
detektivky
Ukázky

Opona: Poslední případ Hercula Poirota

229 Kč
183 Kč
Vídeňské bratrstvo - 20%
(1x)
Masová vražda na předměstí Osla vypadá nejprve jako náboženská msta. Oběti totiž patří k sektě Boží světlo, která se připravuje na soudný den. Nicméně vyšetřovatel Fredrik Beier a jeho nová kolegyně Kafa narazí na několik nesrovnalostí.
detektivky
Ukázky

Vídeňské bratrstvo

299 Kč
239 Kč
Sova - 20%
(2x)
Poslechněte si druhý detektivní případ od autora bestselleru V lese visí anděl!
detektivky
Ukázky

Sova

279 Kč
223 Kč
V lese visí anděl - 20%
(3x)
Brilantní norská detektivka, jež v sobě skrývá hrůzné tajemství! Policejní detektiv Holger Munch se chystá do důchodu, v němž si chce užít vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy...
detektivky
Ukázky

V lese visí anděl

249 Kč
199 Kč
Záhada na zámku Styles - 20%
(2x)
áhada na zámku Styles je prvním románem Agathy Christie s jedinečným a dnes již legendárním belgickým detektivem Herculem Poirotem. Nesmrtelné dílo nyní vychází v interpretaci toho nejpovolanějšího – Jaromíra Meduny.
detektivky
Ukázky

Záhada na zámku Styles

229 Kč
183 Kč
Bílá lvice - 20%
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

detektivky
Ukázky

Bílá lvice

299 Kč
239 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 20%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
detektivky
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

199 Kč
159 Kč
Červenka - 20%
(9x)
Nečekejte na Velký knižní čtvrtek. Poslechněte si první čtvrtinu audioknihy již dnes! Zbytek si budete moci stáhnout 20.3.2014.
detektivky
Ukázky

Červenka

299 Kč
239 Kč
Skála - 20%
(16x)
Skála je detektivní román vzácné síly a představivosti. Je možno ho zařadit do kategorie tzv. literary crime, tedy krimi psané kvalitním literárním stylem který ještě více vynikne v bravurním podání Jiřího Dvořáka.
detektivky
Ukázky

Skála

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>