Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
romány

Když ptáčka lapají, manželé mu zpívají - 30%
(1x)
Verena Suková, módní návrhářka a majitelka butiku s luxusním oblečením, stojí na životní křižovatce. Po desetiletém bezdětném manželství, které skončilo rozvodem, se musí rozhodnout, co si počne.
romány
Ukázky

Když ptáčka lapají, manželé mu zpívají

179 Kč
125 Kč
Klíč
(2x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romány
Ukázky

Klíč

339 Kč
Nejsem jako vy
(2x)
Jacob Hunt je jen zdánlivě obyčejný teenager – exceluje v matematice, má hodně černý smysl pro humor a nenávidí nepořádek. To, co má navíc, je Aspergerův syndrom, formu autistické poruchy. Je neprodyšně uzavřený ve svém vlastní světě.
romány
Ukázky

Nejsem jako vy

349 Kč
Nemocnice Charité - Naděje a osud
Příběh o životě a smrti, o naději a osudu ve slavné nemocnici. Berlín v roce 1831.Ve městě už týdny panuje strach, že by se do Německa mohla dostat cholera.
romány
Ukázky

Nemocnice Charité - Naděje a osud

279 Kč
Saudade - 30%
(2x)
Román odehrávající se na divokém pobřeží Atlantiku přináší čtyři různé pohledy na tajemné Portugalsko. Středoškolačka Magdaléna se účastní výměnného studijního pobytu v Portu a objevuje svět surfařů a nikdy nekončící zábavy.
romány
Ukázky

Saudade

249 Kč
174 Kč
Vinařství 2: Nový začátek
(1x)
Strhující rodinná sága z Alsaska a působivý obraz měšťanské společnosti na konci 19. století. Druhý díl tetralogieManželství služebné Ireny a bohatého dědice Franze mělo být sňatkem z lásky. Ale po hrozném odhalení Franzova otce opustí těhotná Irena milovaného ženicha bez slůvka rozloučení.
romány
Ukázky

Vinařství 2: Nový začátek

309 Kč
Země alkoholu
Devadesátá léta 20. století, Čína po dlouhých desetiletích bídy začíná opět vzkvétat, s ekonomickým rozvojem ovšem roste i nenažranost jejích nejvyšších činitelů. Něco se děje i v nenápadném provinčním městě Kořalnicích, kolébce lihovarnického výzkumu a zářném příkladu čínského zázraku.
romány
Ukázky

Země alkoholu

209 Kč
Fáma
(3x)
Svobodná matka Joanna se z Londýna přestěhovala do přímořského městečka, kde chce začít nanovo. Aby se lépe seznámila s místními, rozhodne se přihlásit do čtenářského kroužku. A právě zde bez nějakého rozmyslu vypustí, co se doslechla: že prý zde žije žena, která jako mladá zabila malého chlapce…
romány
Ukázky

Fáma

269 Kč
Rytmus, já & Malychin
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
Císařská vyhlídka - 30%
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
132 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 85 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>