Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
česká

Arila: Stříbrné město
(2x)

První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

česká
Ukázky

Arila: Stříbrné město

249 Kč
Cyklistka
(1x)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy. Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak. Z divokého děvčete vyrostla sebevědomá žena, která na kole zcestovala kus světa.

česká
Ukázky

Cyklistka

299 Kč
Má mě ráda, nemá mě ráda
(1x)
„Má mě rád, nemá mě rád, myslí na mě, vezme si mě, láskou se souží, po jiné touží…“ Deset současných českých prozaiků a deset povídek plných nejistot, pochyb a toužebného čekání.
česká
Ukázky

Má mě ráda, nemá mě ráda

199 Kč
Spiknutí oběšenců - 30%
(5x)
Poblíž Benešova u Ploučnice buduje pro panovníka bratranec Marka z Vartemberka hrad Ostrý. Od počátku stavbu provázejí potíže, a proto Marek požádá o pomoc svého švagra Oldřicha z Chlumu.
česká
Ukázky

Spiknutí oběšenců

199 Kč
139 Kč
Drzá líná neschopná
Dcera, milenka, matka v běhu mezi Smíchovem, Prokopským údolím, Malou Stranou a Strahovem.
česká
Ukázky

Drzá líná neschopná

188 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
česká
Ukázky

Němci

259 Kč
Žena v kleci
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
česká
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
Co je ti do toho
Toto je proměna, nádherná a drsná Verwandlung. Co je ti do toho není příběh jakéhosi erotikou nabitého heterosexuálního vztahu či milostného trojúhelníku. Je to obsese. Obsedantní touha porozumět tomu druhému a sobě, a to za každou cenu.
česká
Ukázky

Co je ti do toho

129 Kč
Deníček moderního fotra
(3x)
Když se měl Dominiku Landsman stát poprvé otcem, rozhodl se, že si založí blog, na němž by pravdivě – a toto slovo zdůrazněme! – popisoval strasti a slasti „obyčejného“ chlápka odvedle, jemuž se právě narodil syn.
česká
Ukázky

Deníček moderního fotra

209 Kč
Letenka do neznáma
(2x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
česká
Ukázky

Letenka do neznáma

219 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 952 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 96 > >>