Nejprodávanější hudba - srpen 2021

Masopust
Reedice kultovního alba z roku 1986.

Masopust

296 Kč
Nejzpívanější české písničky
Nejzpívanější písničky u nás, které znají všechny generace posluchačů. Již první tóny a slova každé z vybraných skladeb nás přesvědčí, že jde o ty nejznámější a nejoblíbenější písně, které se hrají a zpívají při každé příležitosti.

Nejzpívanější české písničky

267 Kč
Polib si dědu
Remasterovaná podoba pátého alba kapely a skupina ze něj získala Anděla za Album roku. Hostují na něm finská kapela Waltari a Lenka Dusilová.

Polib si dědu

197 Kč
Pták Rosomák
Druhé olympické album v jubilejní reedici + 9 bonusů.

Pták Rosomák

296 Kč
Rande s panem Bendou
Remasterovaná reedice čtvrtého alba skupiny Wohnout.

Rande s panem Bendou

197 Kč
Škola písničkou s Žáčkem
Zpěvačka Kristýna Peterková a skladatel a producent Karel Mařík a jejich Škola písničkou jsou zavedenou „značkou“. Ve více jak padesátce základních škol používají učitelé jejich písničky a k nim zpracované pracovní listyke zpestření výuky HV.

Škola písničkou s Žáčkem

287 Kč
Září
Reedice LP alba mnohohlavého orchestru Zvíře jménem Podzim. S prvním eponymním albem ji spojují české texty a rukopis rostoucího talentu Jakuba Königa, hudebně je ovšem daleko pestřejší.

Září

449 Kč
100 let s českou písničkou
Připomeňme si 100 let republiky písničkou!

100 let s českou písničkou

374 Kč
A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.

A Star Is Born

287 Kč
Ain't But One
I v jednadvacátém století můžete zažít pravou americkou sobotní noc padesátých let! Nové CD Charlie Slavík Revue - Ain’t But One přináší výběr jedenácti písní, natočených na živém koncertu této neuvěřitelně autentické kapely.

Ain't But One

224 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 89 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>