Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
medicína

Principy systémové protinádorové léčby - 20%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o systémové léčbě nádorových onemocnění, především o metodách cílené („biologické“) léčby.
medicína
Ukázky

Principy systémové protinádorové léčby

339 Kč
271 Kč
Klinická psychiatrie v praxi - 20%
Moderní učebnice je zaměřena na potřeby klinické praxe - soustřeďuje záměrně pozornost jen na ty problémy spojené s chorobami mozku, s nimiž se bude ve své každodenní praxi setkávat běžný lékař a které bude muset také sám řešit.
medicína
Ukázky

Klinická psychiatrie v praxi

189 Kč
151 Kč
Neuropsychiatrické případy - 20%
Kapitoly členěné dle jednotlivých onemocnění dále obsahují historické souvislosti včetně osobností medicíny, které se danou problematikou zabývaly a jejichž jméno se objevuje v odborné terminologii.
medicína
Ukázky

Neuropsychiatrické případy

350 Kč
280 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
medicína
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Vnitřní lékařství - 20%
Monografie shrnuje kromě základních poznatků z vnitřního lékařství též aktuální informace, o něž byly všechny jeho podobory v posledních letech obohaceny.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství

1 700 Kč
1 360 Kč
Zdravotní nauka 3. díl - 20%
Učebnice je určena především pro žáky a učitele středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče, vychází z učebních osnov předmětu zdravotní nauka stanovených pro tento obor.
medicína
Ukázky

Zdravotní nauka 3. díl

169 Kč
135 Kč
Emoce a interpersonální vztahy - 20%
Publikace objasňuje problematiku emocí v historickém průřezu klíčových koncepcí až po současné pojetí, které připisuje při vzniku a vysvětlování emocí rozhodující roli poznávacím procesům.
medicína
Ukázky

Emoce a interpersonální vztahy

271 Kč
217 Kč
Endokrinologie - 20%
Publikace Endokrinologie stručně shrnuje endokrinologickou problematiku pro studenty lékařských fakult a nabízí přehledně utříděné poznatky o tomto oboru medicíny.
medicína
Ukázky

Endokrinologie

90 Kč
72 Kč
Hodnocení kvality života - 20%
Je ojedinělou odbornou publikací, která zpracovává problematické oblasti měření kvality života specifické pro ošetřovatelství. V rámci něho je kvalita života vymezená jako výsledek a ukazatel ošetřovatelské péče.
medicína
Ukázky

Hodnocení kvality života

212 Kč
170 Kč
Lékařská psychologie ve zdravotnictví - 20%
Kniha je určena studentům medicíny a lékařům v postgraduálním i celoživotním vzdělávání. Vhodná je i pro další členy týmu, kteří se podílejí na biopsychosociální léčbě: klinické psychology, psychiatry, zdravotní sestry, fyzioterapeuty, sociální pracovníky.
medicína
Ukázky

Lékařská psychologie ve zdravotnictví

365 Kč
292 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 84 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>