Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
medicína

Traumatologie - 11%
Mnoho let chyběla v naší odborné literatuře moderní postgraduální učebnice úrazové chirurgie, a to jak pro každodenní klinickou praxi, tak i pro přípravu k atestacím v traumatologii a příbuzných oborech.
medicína

Traumatologie

1 620 Kč
1 440 Kč
Francouzská nemoc v radách lékařů 16. století - 11%
(1x)
Konsilia tvořila důležitou součást středověké i raně novověké odborné lékařské literatury. Literární konsilium obsahovalo písemné vylíčení jednoho konkrétního případu pacienta a lékařovu radu na léčebný postup.
medicína

Francouzská nemoc v radách lékařů 16. století

179 Kč
159 Kč
Hraní a realita - 11%
Jaké má tvořivost kořeny a jak je můžeme rozvíjet, ať už v sobě nebo ve druhých? Kniha odpovídá nejen na tyto otázky, ale věnuje se základním tématům individuálního já a jeho vztahu s vnějším světem.
medicína

Hraní a realita

341 Kč
303 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
medicína

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Změna k lepšímu
Přehledně koncipovaná kniha byla původně psána pro ty, kdo sami usilují o změnu, a obsahuje četné sebeposuzovací nástroje, kazuistiky a příklady. Je však vhodná i pro ty, kdo v rámci své profese pracují s lidmi, kteří se potýkají s emočními problémy.
medicína

Změna k lepšímu

134 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
medicína

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Lymfotaping - 11%
Lymfotaping přináší žádaný a efektivní doplněk ke standardní léčbě otoků. Autoři se tentokrát specificky zaměřují na možnost ovlivnění lymfatického a s ním úzce souvisejícího kardiovaskulárního systému pomocí lymfotapu.
medicína

Lymfotaping

314 Kč
279 Kč
Muž s nádherným hlasem
(1x)
Známá americká psychoterapeutka a socioložka Lillian B. Rubin vybrala ze své praxe několik terapeutických příběhů, které pro ni byly náročné, stály jí hodně sil.
medicína

Muž s nádherným hlasem

134 Kč
Příprava na porod
Základní publikace pro obor porodní asistence.
medicína

Příprava na porod

89 Kč
Sociální fobie a její léčba - 11%
Lidé trpící sociální fobií cítí nervozitu a napětí ve společnosti jiných lidí. Takový člověk se obává hodnocení, které by se mohlo týkat jeho vzhledu, chování nebo charakteru, má přehnané obavy o to, co si druzí o něm budou myslet.
medicína

Sociální fobie a její léčba

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 104 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>