Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
humor

Soužití k zabití - 20%
Dva přátelé ze studentských let, Vojta a Tereza, se znovu setkávají, tentokrát na stránkách dopisů. On – manželský poradce, ona – redaktorka plzeňských novin.
humor
Ukázky

Soužití k zabití

209 Kč
167 Kč
Strážce nádrže - 20%
(4x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
humor
Ukázky

Strážce nádrže

212 Kč
170 Kč
Taková normální rodinka - 20%
(1x)
Navzdory názvu nejsou Hanákovi až tak normální. Babička píše detektivky, které nikdo nikdy nevydal, její dcera Cilka neustále zpívá, manžel Oldřich se nevěnuje ničemu jinému než svým želvičkám a myšičkám.
humor
Ukázky

Taková normální rodinka

189 Kč
151 Kč
V nejlepším věku - 20%
(1x)
Jste žena a zmáhá vás někdy deprese z běžícího času? Máte pocit, že by bylo lepší být muž nebo náctiletá krasavice, že teď už je jen čas trénovat s maceškami na prsou? Pak je tahle kniha právě pro vás. 28 kapitol na 28 dnů, 28 důkazů, že život po padesátce je skvělý.
humor
Ukázky

V nejlepším věku

189 Kč
151 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru - 20%
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
humor
Ukázky

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

170 Kč
136 Kč
Bude to bolet, doktore? - 20%
(4x)
Tuto knihu užívejte 3x denně. Smích léčí!
humor
Ukázky

Bude to bolet, doktore?

198 Kč
158 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Deníček moderního fotra 3 - 20%
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil. Čeňkovi už jsou tři, plínky zkušeně zaměnil za nočník.
humor
Ukázky

Deníček moderního fotra 3

179 Kč
143 Kč
Mladý Ital v létě tančí a v zimě nepracuje, vole! - 20%
Je na dětství a dospívání něco k smíchu? Je, a mnoho. Pokud nevěříte, můžete si přečíst krátké povídky, pokud věříte, stejně si je přečtěte! Smích je nejlepší lék a u mnoha povídek si můžete říci: „Jó, to taky znám z dětství!“
humor
Ukázky

Mladý Ital v létě tančí a v zimě nepracuje, vole!

59 Kč
47 Kč
Podivné historky ze života - 20%
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
humor
Ukázky

Podivné historky ze života

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 96 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>