Nejprodávanější tituly - srpen 2021
česká

Živé obrazy
Patnáct erotických povídek, příběhů ze života, které mladý Richard de la Brulay vypráví své milence, vévodkyni, se nese v příjemném, bezstarostném a laškovném duchu.
česká
Ukázky

Živé obrazy

50 Kč
Dopisy lásky
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
česká
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
Erotická revue 1-3
(1x)
Reprint jednoho z nejnedostupnějších a nejvzácnějších knižních projektů české meziválečné avantgardy.
česká

Erotická revue 1-3

313 Kč
Michaela
(10x)
Klášter plný krásných jeptišek, kde jedné větrné noci zabuší na vrata hledaný zločinec… Nové vydání novely, pod kterou se autor Miloš Urban váhal před lety podepsat, a proto ji vydal pod pseudonymem Max Unterwasser.
česká
Ukázky

Michaela

98 Kč
Mrtvý muž

Novela Mrtvý muž už jednoznačně ukazuje, že se v české literatuře objevila nová strhující vypravěčka. Příběh je monologem ženy, která rekapituluje svůj život.

česká
Ukázky

Mrtvý muž

224 Kč
Naruto 3: Pro své sny
Zabuza, nindža zabiják, selhal při prvním pokusu o likvidaci stavitele mostů Tazuny... ale pořád ještě je naživu a to znamená, že boj nekončí! Akční komiks.
česká

Naruto 3: Pro své sny

206 Kč
Paganiniho smlouva
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
česká

Paganiniho smlouva

332 Kč
Pán prstenů
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
česká
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Poison Heart: Přežil jsem Ramones
(1x)
Autor ve své autobiografii vpravdě punkovým způsobem líčí svou životní, hudební i závislostní kariéru a popisuje hlavní milníky, jež formovaly jeho osud.
česká

Poison Heart: Přežil jsem Ramones

232 Kč
Prázdné ulice
Tato kniha o hledání je vystavěna na půdorysu detektivního románu. Na počátku vypravěč nalezne při procházce okrajem města těžko definovatelnou věc. Vzápětí se začínají vynořovat nečekané souvislosti ... Román získal Cenu Jaroslava Seiferta 2005.
česká
Ukázky

Prázdné ulice

215 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>