Nejprodávanější tituly - srpen 2021
česká

Paganiniho smlouva - 11%
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
česká

Paganiniho smlouva

332 Kč
295 Kč
Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
česká
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Poison Heart: Přežil jsem Ramones - 11%
(1x)
Autor ve své autobiografii vpravdě punkovým způsobem líčí svou životní, hudební i závislostní kariéru a popisuje hlavní milníky, jež formovaly jeho osud.
česká

Poison Heart: Přežil jsem Ramones

232 Kč
206 Kč
Prázdné ulice - 20%
Tato kniha o hledání je vystavěna na půdorysu detektivního románu. Na počátku vypravěč nalezne při procházce okrajem města těžko definovatelnou věc. Vzápětí se začínají vynořovat nečekané souvislosti ... Román získal Cenu Jaroslava Seiferta 2005.
česká
Ukázky

Prázdné ulice

215 Kč
172 Kč
Prodavači ostatků
(5x)
Děj historického románu se odehrává v polovině 14. století. Martin ze Svolna odchází do Paříže na studia, ale dostane se do konfliktu s inkvizicí. Potlouká se proto po francouzském venkově ve společnosti obchodníka s falešnými ostatky svatých.
česká
Ukázky

Prodavači ostatků

229 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
česká
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
A pásly by se tam ovce... - 11%
(1x)
Autobiografický text historičky fotografie Anny Fárové, který poprvé vyšel v rámci obsáhlejší knihy Dvě tváře. Toto samostatné vydání je doplněno desítkami unikátních fotografií, mimo jiné od Henriho Cartier-Bressona, Josefa Koudelky,Inge Morathové, ...
česká

A pásly by se tam ovce...

269 Kč
239 Kč
Chraňme muže - 11%
Chraňme muže je kniha úvah na téma úbytku mužnosti a znevážení mužské role v naší kultuře, ilustrovaných deseti příběhy.
česká

Chraňme muže

194 Kč
172 Kč
Komisař Vrťapka a prokletí zubu moudrosti - 11%
V napínavém detektivním příběhu Komisař Vrťapka rozplétá nitky zločinu v samém srdci zoologické zahrady. Příběh plný nečekaných zvratů a podivných okolností pobaví malé i velké čtenáře.
česká

Komisař Vrťapka a prokletí zubu moudrosti

224 Kč
199 Kč
Kopí Dona Quijota - 11%
Sborník vybraných článků, úvah a esejů představuje čtenářům Erazima Koháka ne jen jako filosofa, jak ho znají z prací jako Domov a dálava, Zelená svatozář, Jan Patočka: filosofický životopis a dalších, nýbrž jako komentátora věcí politických i kulturních.
česká

Kopí Dona Quijota

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>