Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
světová

Řecký sen - 20%
(1x)
Pippa Pattinsonová trávila od malička až do svých čtrnácti let každé letní prázdniny v idylické rybářské vesničce Taxos na ostrově Kos. Během bezpočtu dlouhých, sluncem prozářených lenivých dní zarytě ignorovala myšlenky na svůj budoucí život.
světová
Ukázky

Řecký sen

179 Kč
143 Kč
Síla přitažlivosti - 20%
Carol Marinelliová: Síla přitažlivosti Abe byl stejně tak chladný jako prosincový New York, kam Naomi přijela pomáhat své kamarádce. Stejně jako byl chladný, byl ale i krásný a Naomi pochopila hned po prvním setkání, že tento muž jí změní život.
světová
Ukázky

Síla přitažlivosti

69 Kč
55 Kč
Skandál na zásnubách - 20%
(1x)
Co může způsobit polibek na zásnubním plese od neznámého přitažlivého muže? Jedině skandál! Isabella se hodlá provdat za svého dlouholetého přítele Magnuse, syna hraběte Carrowa.
světová
Ukázky

Skandál na zásnubách

109 Kč
87 Kč
Sladké usmiřování - 20%
Neustálé konce a zase udobřování se Samem Blackwellem už Mindy nebaví. Takže když se s ní sestry vsadí, že s ním nedokáže přijít na svatbu, aniž by se do něj zase nezamilovala, Mindy sázku přijme.
světová
Ukázky

Sladké usmiřování

69 Kč
55 Kč
Slepičí polévka pro duši - Co ten pes zase provedl? - 20%
Co to ten pes zase provedl? V této zábavné kolekci příběhů o našich psích společnících rozpoznáte i toho svého. Najdete tu kapitoly o psech, kteří zachraňují životy, i o těch, kteří pomohli lidem v uzdravení.
světová
Ukázky

Slepičí polévka pro duši - Co ten pes zase provedl?

239 Kč
191 Kč
Smlouva s králem - 20%
Po skandálu, který zničil její rodinu, touží Kassie jen po klidu. Když ji však jednoho dne unese král Giorgos a žádá informace o své ztracené sestře, Kassie si uvědomí, že klidným dnům je konec.
světová
Ukázky

Smlouva s králem

69 Kč
55 Kč
Smrt z milosti - 20%

Detektivní příběhy o sestře Fidelmě přinesly historikovi a spisovateli Peteru Tremayneovi celosvětovou proslulost V oblíbené detektivce (vychází již 25. svazek) se čtenář opět ocitá v Irsku 7. století a vydává se spolu s Fidelmou na pouť do Santiaga de Compostela.

světová
Ukázky

Smrt z milosti

249 Kč
199 Kč
Sněhulčiny Vánoce - 20%

Letošní svátky budou šťastné a zamilované. Tlapku na to! Sněhulka tráví první Vánoce v penzionu, který patří slečně Tilly. S provozem jí pomáhá Emily, jejímž snem je otevřít si pekárnu. Emily Sněhulku zbožňuje, ale z nového návštěvníka, Tillyina synovce Lukase, už tak nadšená není.

světová
Ukázky

Sněhulčiny Vánoce

249 Kč
199 Kč
Snoubenkou na chvíli - 20%
Jeden starý řecký milionář se rozhodl, že pro všechny své vnučky sežene ideálního manžela, a bylo to jako zákon. Jenže v případě Vivi vlastně ani tak moc nešlo o to, aby pro ni získal ideálního muže. Šlo o to, aby Raffaele trpěl.
světová
Ukázky

Snoubenkou na chvíli

69 Kč
55 Kč
Splátka růží - 20%
(1x)
Další případ legendárního bratra Cadfaela bude trnitější než růžové keře.
světová
Ukázky

Splátka růží

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>