Zbavit se stresu, úzkosti, nespavosti, neklidu a tělesných neduhů si jistě přejí mnozí z nás. Cvičení, na němž je tato kniha založena, tedy jinggong, umění spočinutí, není vlastně nic jiného než meditace.
Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili.
Naučte se základům jógy v klidu vašeho domova. Jóga pro začátečníky je základním průvodcem, jak začít s jógou. Kniha je jednoduchým a srozumitelným návodem pro pochopení základů jógy.
Pět Tibeťanů je jogínský systém jednoduchých, časově i fyzicky nenáročných, ale velmi účinných cviků, které se autor před více než třiceti lety naučil v tibetském klášteře v pohoří Himálaje a posléze je představil západní civilizaci.
Co všechno víme o zelených spolubydlících v našem bytě? Mohou nám přinést i jiný než estetický užitek? Nemáme náhodou doma skvost, který je schopen obohatit náš jídelníček či dokonce přispět k léčbě našich neduhů?
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.