Nejprodávanější e-knihy - září 2021
romány

Rome
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány
Ukázky

Rome

189 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
romány
Ukázky

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

209 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Poupátka
(7x)

Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena. Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi?

romány
Ukázky

Poupátka

249 Kč
Vůně španělských třešní
Po třech neúspěšných zásnubách Beti nutně potřebuje všechno hodit za hlavu a začít znova. A přesně na to jsou ideální sluncem zalité kopce jižního Španělska. Jenže všechno není jen sangria a siesta.
romány
Ukázky

Vůně španělských třešní

199 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

259 Kč
Na smrt
(18x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

278 Kč
Chýše v močále
Irsko, podzim roku 1908.Victoria a Jeremy se těší na romantickou, i když opožděnou svatební cestu na Zelený ostrov. Jeremy se ale zdrží v Anglii, protože jeho otec je vážně nemocný. Victoria cestuje se svým komorníkem a otcovským přítelem Hopkinsem napřed, než jí těhotenství cestu ztíží.
romány
Ukázky

Chýše v močále

279 Kč
Opuštěný dům
Anna chce začít znovu. O mnohé ze své minulosti by se s ostatními dělila jen nerada a s vlastní rodinou nemá zrovna dvakrát dobré vztahy. Díky svému koníčku, jímž je focení, narazí jednoho dne na starou, opuštěnou vilu, která jí učaruje.
romány
Ukázky

Opuštěný dům

239 Kč
Vyměnit vodu květinám
(6x)
Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Jemný a zároveň vzrušující příběh, z jehož každé stránky sálá klid, lehce černý humor a nadhled.
romány
Ukázky

Vyměnit vodu květinám

258 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 92 položek
1 2 3 .. 10 > >>