Nejprodávanější e-knihy - září 2021
romány

Vybíjená - 20%
(1x)
Román ztvárňuje v rozsáhlém časovém oblouku pestré osudy několika spolužáků z gymnázia od dob jejich dospívání až na práh čtyřicítky. Znalci díla nejčtenějšího českého autora se tu opět setkají s dobře známou, melancholicky laděnou groteskou, tentokrát o přátelství, osudových láskách, alkoholu…
romány
Ukázky

Vybíjená

239 Kč
191 Kč
Ztracené nebe - 20%
Pro letušku Barbaru je vždycky a za všech okolností práce na prvním místě, proto jí plně vyhovuje nezávazný vztah s plastickým chirurgem Jindřichem. Po šokujícím setkání Barbary s Jindřichovým synem však dostává tento vztah povážlivé trhliny.
romány
Ukázky

Ztracené nebe

159 Kč
127 Kč
Fáma - 20%
(3x)
Svobodná matka Joanna se z Londýna přestěhovala do přímořského městečka, kde chce začít nanovo. Aby se lépe seznámila s místními, rozhodne se přihlásit do čtenářského kroužku. A právě zde bez nějakého rozmyslu vypustí, co se doslechla: že prý zde žije žena, která jako mladá zabila malého chlapce…
romány
Ukázky

Fáma

269 Kč
215 Kč
Korálky z klokočí

V rámci doktorandské práce přijíždí Eliška Fibichová uspořádat obecní archiv do místa svého dětství. Její prababička Klotylda byla porodní bába a před mnoha lety beze stopy zmizela.

romány
Ukázky

Korálky z klokočí

179 Kč
Rytmus, já & Malychin - 20%
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
183 Kč
Stříbrná zátoka - 20%
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku Hannah.
romány
Ukázky

Stříbrná zátoka

269 Kč
215 Kč
A nad tím vším je slunce - 20%
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.
romány
Ukázky

A nad tím vším je slunce

149 Kč
119 Kč
Osada na pahorku - 20%
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
239 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se - 20%
(17x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek.
romány
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 87 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>