Nejprodávanější e-knihy - září 2021
romány

Cukrárna v Paříži - 20%
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
271 Kč
Černá kronika lásky - 20%
Baladický román o prvním velkém vzplanutí studenta Witoldu k dívce Alině, román o dospívání, o lásce, jež se brání nepochopení i zevšednění a její děj se odehrává bezprostředně před vypuknutím druhé světové války.
romány
Ukázky

Černá kronika lásky

189 Kč
151 Kč
Není to moje dcera - 20%
(2x)
Milly celý život snila o tom, že bude maminkou. Sama je adoptovaná, takže vždycky toužila po důvěrném poutu se svým vlastním dítětem. Proto když se s manželem Mattem dozví, že nemohou mít děti, zhroutí se jí svět.
romány
Ukázky

Není to moje dcera

209 Kč
167 Kč
Nesejdeš z cesty
(2x)
Nechat si předpovědět budoucnost vypadá lákavě. Nahlédnout za hranice toho, co by mělo zůstat utajeno. Dozvědět se, co hezkého život přinese.
romány
Ukázky

Nesejdeš z cesty

189 Kč
Peklověk - 20%
Jasmína je osmačtyřicetiletá a krásná módní redaktorka s mírnou nadváhou. Neustále čelí útokům své matky, která nepřestává toužit po vnoučeti a své dceři tím připraví nejednu horkou chvilku.
romány
Ukázky

Peklověk

169 Kč
135 Kč
Pokání - 20%
(2x)
Je to jen svědomí, co nutí člověka stále znovu a znovu zpytovat duši, anebo existuje cosi mnohem hlubšího, kam obyčejný smrtelník nedosáhne, ale o čem jen tuší, že číhá vyrazit každým okamžikem do útoku? Ve svém doposud posledním románu Pokání dovedl Ian McEwan tuto myšlenku k dokonalosti.
romány
Ukázky

Pokání

279 Kč
223 Kč
Růže a tis - 20%
Královna napětí vykreslila další působivý – a tentokrát tragický – psychologický příběh. Hugh Norreys, jehož nehoda upoutala na invalidní vozík, se ocitá v městečku St Loo, kde právě vrcholí předvolební boj.
romány
Ukázky

Růže a tis

229 Kč
183 Kč
Sestřičky a jejich tajná přání - 20%
Blíží se Vánoce 1938 a každý v nemocnici Nightingale má své tajné přání. Sestra Wallaceová doufá, že již neprožije žádnou další válku, která by jí odvedla jejího snoubence. S dopadajícími bombami jí však naděje postupně opouští.
romány
Ukázky

Sestřičky a jejich tajná přání

229 Kč
183 Kč
Staneš se mou další ženou - 20%
Rozvedená Nadia si užívá nabytou svobodu. Do života jí ale vstoupí Karim, zbožný muslim, který se do ní zamiluje a chce si ji vzít. To, že má už manželku a děti, zamilovaná Nadia neřeší.
romány
Ukázky

Staneš se mou další ženou

229 Kč
183 Kč
Vinařství 2: Nový začátek - 20%
(1x)
Strhující rodinná sága z Alsaska a působivý obraz měšťanské společnosti na konci 19. století. Druhý díl tetralogieManželství služebné Ireny a bohatého dědice Franze mělo být sňatkem z lásky. Ale po hrozném odhalení Franzova otce opustí těhotná Irena milovaného ženicha bez slůvka rozloučení.
romány
Ukázky

Vinařství 2: Nový začátek

309 Kč
247 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>