Nejprodávanější tituly - září 2021
hobby

Komiksový náčrtník
Staňte se úspěšnými tvůrci komiksu pod vedením zkušeného komiksového výtvarníka Petra Kopla. Odhalí vám všechna tajemství tohoto specifického výtvarného odvětví.
hobby

Komiksový náčrtník

314 Kč
Osadní toulky III.

Třetí díl populární řady Osadní toulky čtenáře zavede na další místa zrodu dvou českých fenoménů 20. století – trampingu a nohejbalu, které zásadním způsobem ovlivnily životní osudy několika generací, trávících volný čas na trampských osadách.

hobby

Osadní toulky III.

242 Kč
Báječný svět hub
Kniha Báječný svět hub Jiřího Kamena není žádným atlasem hub, těch jsou desítky. Kamenova kniha je jedinečný hold českým houbařům a jejich vášni a patří do společnosti knih Petera Wohllebena Tajemný svět stromů a Citový život zvířat.
hobby

Báječný svět hub

224 Kč
Recepty starých mistrů
Kniha historických malířských receptů je určena malířům, restaurátorům, historikům a milovníkům umění.
hobby

Recepty starých mistrů

449 Kč
Zdravý rozum v šachu
Slavná Laskerova kniha je souborem 12 lekcí, které mistr světa přednesl v Londýně v roce 1895. Lasker zaujal svým výkladem a názorností přednášených témat, čímž se toto dílo výrazně liší od dobové literatury.
hobby

Zdravý rozum v šachu

216 Kč
Tvoření z přírodních materiálů
Publikace je určena nejen pro pedagogické pracovníky, vychovatele a vedoucí volnočasových aktivit, ale inspiraci v ní rovněž naleznou pracovníci z oblasti zdravotnictví, soc iálních služeb a všichni tvůrčí jedinci.
hobby

Tvoření z přírodních materiálů

179 Kč
Sudoku pro volný čas
Více než 200 sudoku ve třech stupních obtížnosti.
hobby

Sudoku pro volný čas

53 Kč
Kytara
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
Pěstování révy vinné - 10%
Komplexní příručka k pěstování révy vinné v českých podmínkách.
hobby

Pěstování révy vinné

649 Kč
584 Kč
Šutry pod lupou
(1x)
Tato kniha navazuje na předešlé vydání „Lásky k šutrům“ a zavede nás hlouběji do světa minerálů a také odhalí duši sběratele. Najdeme v ní mnoho fotografií nejenom velikých krystalů, ale i okouzlujícího mikrosvěta, který se pouhým okem jen tak nevidí.
hobby

Šutry pod lupou

387 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>